lauantai 7. tammikuuta 2012

Hyvää uutta vuotta!!

Moikka!

Oi voi, Leidi parka. Yliksesi on kyllä tehty, mutta unohdin julkaista sen! Olen todella pahoillani... Saat jotain hyvitykseksi, ihan mitä haluat :)

Hyvää uuttavuotta kaikille Pandoille! Teittekö uudenvuodenlupauksia? Minä lupasin ainakin että menisin nukkumaan vähän aikaisemmin, niin en olisi niin aamu-uninen, ja että yrittäisin laskea kymmeneen ennen kuni kivahdan koska kärsivällisyyteni on kovin lyhyt. Voiko niin edes sanoa? Hehheh :)

Olisi varmaan pitänyt tehdä semmoinenkin lupaus että dataan blogia hieman useammin ;) Nykyään kirjoittelen aika paljon toiseenkin blogiini:

amor-di-roma.blogspot.com

Mainostan sitä aika paljon, näköjään :) Okei, lopetan sen mainostamisen. Mutta se on yhä siellä! xD

Tästä tuli aika sekava postaus, kun olen ihan pöhköllä päällä tänään. Juu, ja muuten Tille, jos luet tän, niin SE SUN UUS YLÄKUVAS ON MAHTAVA <3 I LUV IT!!

Ja tsemppiä Xalialle, jatka vain :)

Tsemppiä ihan kaikille bloggareille, tehdään yhdessä vuodesta 2012 maailman paras panfuvuosi, ja toivotetaan uudet pandat ja bloggarit tervetulleiksi :)

Ai niin, ja jos hyvää tuulta etsitte, niin katsokaa:

Madagascar 3 Trailer
ja
Ice Age 4 Trailer

Ihan parhaita elokuvia tulossa :)

Neg




2 kommenttia:

  1. Neg, kuules. SÄ saat olla nyt mun ESIKUVANI! Ja teen vähän samanlaisen blogin kuin sulla... jooteen haittaaks? JA LUE SITÄ PLEASEE!!

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg