lauantai 13. marraskuuta 2010

Kurjuus!

Olen toosi pahoillani, ku ei oo tullu kirjoteltua, mutta tuun kotiin vasta neljän aikaan ja läksyt painaa päälle... yritän kuitenki parhaani, vaikka joskus tuun kotiin vasta puol kuudelta läksyt tekemättä kun on harrastuksia koululla.
Tänään kävin sytyttämässä kaikki lyhdyt siellä Pyhän Martinpäivä jutussa. Urheilukentällä oli vähän ärsyttävää, kun kaikki seiso eessä eikä sitä lyhtyä millään päässy sytyttämään... Sain sen kuitenkin valmiiksi. Vähänkö ärsyttävää, kun en voi tänne laittaa kuvia ku kuvahomma ei toimi.
Okei, nyt hyvitykseksi siitä etten oo kirjoittanu laitan teille tänne nyt kilpailua. Ensimmäinen on Bolly-kisa. Tiedättehän ettäPokopetseillä on sellasia kisoja, mutta Bollyilla ei. Keksikää millasia kisoja Bollyille voisi järjestää! Omaperäisin ja hauskin voittaa. Jos samaa on kaksi, niin se ei voita, sillä olisitte voineet matkia toisiannne ja se ei ole sallittua, tietenkään! Voittajan haastattelu tulee tänne. Tällä hetkellä lukijoita ei oo paljon, joten laittakaa sana kiertämään! Vastatkaa kommentilla! Olkaa selviä niin ymmärrän!

Pitäkää tassut ylhäällä ja mielet katossa!

Toivoo Negrita

1 kommentti:

  1. Juup, voisin osallistua! Söpöyskilpailu olisi omiaan bollyille. Niiden pitää tehdä söpöjä katseita ja kaikkee muuta söpöä ja söpöin voittaa! Toivottavasti tää pärjää.
    Terkuittain,
    Jade

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg