perjantai 5. marraskuuta 2010

Moikka rakkaat pandulit!
Tänään Panfu-päiväni oli tavallinen... tavallaan. Aluksi, ainakin.
Bollyni Papu ärsytti minut sairaaksi, joten pakenin.

 Menin puhumaan professori Bookwormille hänen uudesta keksinnöstään telepandiasta. Kaikki ovat varmaan huomanneet sen. Itse en oikeastaan tykkää siitä... Se ei ole kovin kiva, kun kaikkien pään ympärillä pyörii joku kuva koko ajan. Se häiritsee. Tässä vaikka kuva:


No kuitenkin, siis puhuin professori Bookwormille. Hän sanoi uuden keksintönsä olleen kovan vaivan takana... Hän oli monesti saanut sähköiskuja, joten nykyään hän käyttää aina erikoishanskojaan tehdessään keksintöjä... siis aina kun muistaa. Hän on aika hajamielinen. Yhtäkkiä kesken kiinnostavan keskustelumme hän musiti että hänen pitäisi olla rannalla kertomassa kaikille pandoille telepandiasta, joten keskustelumme jäi lyhyeen. Sain kuitenkin napattua yhden kaverikuvan:

Muuten, voin suositella tätä blogia:


Käykää ihmeessä katsomassa! Mahtava blogi! Haluaisin sille julkisuutta, koska sillä ei vielä sitä ole, mutta käykää toki katsomassa!
Hyvää Nenäpäivää!

Pitäkää tassut ylhäällä ja mielet katossa!
Negrita

P.S. Järjestän kilpailuja! Ajattelin tällästä: Viikon Sosiaalinen Panda
Tietovisoja
Paras Bollynhoitaja
Palkintojakin tulee, jos joku kertoo kommenteissa miten niitä annetaan :)

1 kommentti:

  1. Moi Negrita! Kiva, kun mainostat mun blogia :) Ja niistä palkinnoista, voit antaa kunniamaininnan blogissasi, haastattelun tai pk:ita vaikkapa kivi-paperi-sakset-pelissä (siis annat toisen tahallaan voittaa) No, toivottavasti jelppas. Moiksista moi!
    Jadetar

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg