maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää ystävänpäivää!

Aivan ihanaa ystävänpäivää pikku pullat ja piparit! No niin, heti alussa alkaa mennä turhan siirappiseksi... Okei, otto kaksi. Ihanaa ystävänpäivää kaikki rakkaat Pandaystäväni, ja toki kaikki muutkin Pandat! Miten teidän koulussa tai kotona vietettiin ystävänpäivää? Oliko teillä kenties myyjäiset? Lähettelittekö salaisia kortteja luokassa? Kiinnitittekö paperia selkäänne ja kirjoititte kaikkea hyvää toisistanne? Vai leivotteko kotona jotain erityistä?
Jokaisella on oma tapansa viettää ystävänpäivää. (No niin, nyt tämä alkaa kuulostaa siirappiselta Kamarian erikoisreportaasilta.) Mä nyt ainakin ajattelin pistää tähän kuvia ja kaikkea kivaa, koska tämän ystävänpäivän lisäksi, Panfu täytti vastikään vuoden! Eli kaikkia kuvia ja tapahtumia vuoden varrelta, tai ainakin siitä asti kun olen ollut täällä, tai ainakin siitä asti kun mulla on ollut netti täällä huoneessani, eli suurin piirtein pyöreästi sanottuna... no jaa... kuitenkin. Eli:



















Siinä on kuvia täältä blogista vuoden varrelta. Muistatteko kaikki? Siinä on kuvia tapahtumista ja kavereista. Huomaatteko itsenne niissä kuvissa?

Muuten, käyn taas Panfussa! Ei hätää! Nimi Negrita, kuten ennenkin!

<3: Negrita

2 kommenttia:

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg