sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Helmikuun bloggarit ja vähän muutakin

Moikka pandahanit!

Ihan ensimmäiseksi ANTEEKSI Sasselle ja Lovelle, kun torstaina hävisin sillä tavall. Kone lagasi ja netti meni päälle, pois päältä, päälle, pois päältä ja kadotin yhteyden Panfuun enkä päässyt takaisin. Huomasin että kone lagasi, ja yritin kertoa teille ennen kuin hävisin, mutta chatti oli lakannut toimimasta tämän takia... eli anteeksi!

Toisiin asioihin. Max-parka on satuttanut tassunsa Evronin toimesta. Evron lähetti Maxille lasinsirun, ja Max meni laittamaan siihen tassunsa... se Kitkeriön-retki vähän lykkääntyy nyt. Mutta onneksi Panfuun on tulossa karnevaalit! Täällä Italiassa vietetään karnevaaleja, maahan heitellään värikkäitä konfetteja ja lapset kulkevat kaduilla naamiaisasuissa. Mutta karnevaalin tarkoittaa ei laskiaista ja ei laskiaista tarkoittaa ei laskiaispullia :( ne on mun herkkua! Olen vähän tällainen kermavaahtoaddikti... kermavaahto on ihanaa! :))


Nyt on jälleen kerran valittu Kuukauden Bloggarit, ja ne ovat....


Panfu6fb!
Tillervo!
Musi!


Näillä on kaikilla todella hienot blogit, ja kaikki ovat täysin ansainneet tikkarinsa. Olin iloisesti yllättynyt kun nämä oli laitettu ilman äänestystä... koska en tykkää siitä äänestyksestä. Tykkään enemmän kun Max ja Ella päättävät kuukauden bloggarin.


Tässä on minusta ja Panfu6fb:stä kaverikuva:

Onnea vielä kerran kuukauden bloggareille!
Neg














P.S. Ajattelin ruveta pistään tohon tollasen kuvan minusta. Mitä sanotte?

P.P.S. Lili100, mitä IHMETTÄ sä oikeen puuhasit siellä majassa missä olin minä, sinä, Juuso-hiphop, Panfu6fb ja kaikki muutkin? 

2 kommenttia:

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg