maanantai 7. helmikuuta 2011

E-e-evron! P-p-paul! K-k-kamaria!

Apuaa! Tänne on tulossa paha Panda nimeltä Evron! Hän asuu linnassa läheisellä saarella, ja on ilmeisestikin kidnapannut Paulin! Liittäisin kuvan, mutta kone kenkkuilee. Varmaan Evron on vaikuttanut siihenkin!

Evron on kuulemma läpikotaisin paha Kamarian tuttu. Ilmankos niitä pilviä on kerääntynyt ja Kamarialla on punainen nenä! Ilmankos meitä kaikkia on kutkuttanut jännityksestä ja pelosta! Ilmankos Kamaria niin kiihkeästi haluaa meidän puhaltavan pilviä pois! Tässä selittyi kaikki, mutta pelkoa se ei vie pois!

Se punainen linna näyttää epäilyttävältä. Hiljalleen pelko laskeutuu Panfun ylle. Taisto on alkamassa! Taisto, joka ei pääty hyvin... ainakaan Evronin kannalta! Yhdessä voimme estää hänen tulonsa ja tekonsa! Yhteistyö on voimaa!

Hei, muuten, sitä kilpailuaikaa on perjantaihin, eli julkistan voittajan / voittajat tällä viikolla! Kiva kun sinä, love, osallistuit, mutta ottaisin erittäin mielelläni lisää osaanottajia, että voin palkita teitä ahkeria lukijoitani! Eli palkinnot menee näin:

III palkinto: 50 pandakolikkoa ja kuva pahiksestasi (joko minun tai sinun tekemä, jos haluat oman kuvasi, liitä se kuvaukseesi!

II palkinto: 100 pandakolikkoa ja kuva pahiksestasi

I palkinto: 200 pandakolikkoa, haastattelu ja kuva pahiksestasi!

Eli siis hihat heilumaan! Ei varmaan kestä kauaa keksiä joku pahis, ja aina on se että voit voittaa! HUOM. Jos huomaan häivänkään kopioimista, niin se, joka on kopioinut (laittanut kommansa myöhemmin) diskataan! Siis jos olet sattumoisin keksinyt samantyyppisen pahiksen kun joku toinen, niin se, joka on ensin ilmoittautunut, vie pahiksen!

No, kiitos kun jaksoitte lukea tämän tylsän, kuvattoman postauksen, ja moikka!

Neg

P.S. Onnea kuukauden bloggareille, nimittäin Katakin Panfublogille, Pandapomo11 Se täällä!:lle ja Aivan Panfulle, eli KataOmg:n blogille! Myöhäiset onnittelut! Tekstejä klikkaamalla pääset heidän blogeihinsa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kunniasta, Neg. Olen siis kuukauden panda. Ja hyvä kirjavalinta. ;D Myyttihovit on vaan niin parhaita. Onko niitä vai enemmänkin?? Harmi, kun ei oo suomeks (tai onhan nyt ilmestyny taas uus osa). Mutta pistä nyt kirjettä tulemaan, ei mulla ole kokovuotta aikaa odotella. ;)

    ♥:lla, Jade

    VastaaPoista
  2. :) Sori! Hei, osallistuistko kisaan?

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg