perjantai 2. syyskuuta 2011

Awardeja ja Simpson-syndrooma

Moikka!

Huhhuh, olen saanut neljä Blog I Like Awardia. Cesilialta, Medalta, Jadettarelta ja Sasselta!! Vastaan näihin kysymyksiin nyt vain kerran, koska niihin kuitenkin tulisi suurin piirtein samanlaiset vastaukset :)

Kuinka aloitit bloggaamisen? Bloggaamisen aloitin jossain vaiheessa talvella viime vuonna, olikohan marraskuussa? Jade kertoi mulle, olin tuolloin vielä tulokas, että Panfuun liittyen voi tehdä blogin. Hän ehdotti, että tehtäisiin yhteinen blogi. Innostuin bloggaamisen ideasta, ja manguin isältä luvan perustamiseen tutkittuani millin kammalla Anskumurun blogin. Päätimme silti sittenkin tehdä erilliset blogit Jaden kanssa.


Mistä pidät eniten bloggaamisessa? Siitä kun keksii jotain  mistä lukijat tykkää <3

Mitä haluisit muuttaa blogissasi? En tiedä... ehkä haluaisin tehdä siitä hieman selkeämmän ja ehkä nyt syksyn koittaessa vaihtaa ulkoasun.

Ja jaan nyt Awardeja eteenpäin.


Spindin blogille, koska Spindi ei piittaa pienistä ylämäistä vaan pinnistää, koska tietää että ylämäen jälkeen seuraa aina alamäki!

Tillervon blogille, koska Tille keksii melkein joka päivä jotain uutta, hänen bloginsa on ilo silmälle ja minun on aina pakko käydä katsomassa Tillen kehittelemät uudet yläkuvat itselleen ja muille.

Ariannan blogille, koska hän aina vain jaksaa ja jaksaa blogata. Lisäksi hän on kaikille niin mukava pieni Panda!

Lilin ja Pikkusiilin blogille, koska tykkään kovasti heidän pirteästä blogistaan ja ilahduttavasta kirjoitustyylistään <3

Jadettaren blogille, koska rakastan hänen monipuolisia kirjoituksiaan ja paparazzikuvistaan! Jade osaa todella kirjoittaa, bloginsa lisäksi tarinoita, ja toivoisin uutta tarinaa Jaden blogiin!

Andromedan blogille, koska hän nyt vaan ansaitsee palkinnon kovasta työstään bloggaajana.

Lopetan palkinnot tällä kertaa tähän ettei tule liikaa. Tiedän että oikeastaan pitäisi antaa nyt 12 palkintoa, mutta en jaksa en halua että kyllästytte lueskelemaan ja en kuitenkaan jaksaisi muistaisi käydä kaikkien Awardien saaneitten blogissa ;)

Mulla on päällä tähän menessä vakavin Simpson-syndrooma!! Cody, Cody, Cody!
Tiedättehän Codyn biisin I Want Candy? No, minulla se on enemmänkin I Want Cody :)

I Could Listen To Justin Bieber One Time, But I Could Listen To Cody Simpson All day <3 <3

Ciao,

Neg



 

4 kommenttia:

  1. Kiitti. Mutta nyt mun pitäisi antaa 18 awardsia... 8O

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, et olet hengis :'] Mä loppaan panfun, hyvästi nyt kuitenki! :'( Kiitos kaikista hetkistä sinun kanssasi, ne olivat ihania. Nyt on vain aika sanoa hyvästit, lopullisesti...:'( kiitän ja kummaran!! <333
    -lovelyemilia, se sinun loukkaava ystävä :'{

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg