lauantai 11. joulukuuta 2010

Anteeksi kaikille kun en ehtinyt muuttaa sitä blogiani kun oli ruoka.... no, joka tapauksessa. Yritetäänpäs muutenkin nyt joulun kunniaksi uudistaa tätä blogia. Onko ehdotuksia?
Joka tapauksessa, luuhasin tänään Panfussa, ja menin jonkun majaan. Etsin ystävääni Lovelynataliaa, ja jouduin sinne, enkä nyt yhtään tiedä kenen maja se oli. Veikkaisin HannahMontanaa, koska kun kaikki muut oli lähdössä, niin se jäi sinne, ja lisäksi tälläsen majat on mahdollisia vaan kultapandoille.
Aika hieno, vai mitä! Mutta ehkei kovin jouluinen... siis muuten on mutta kun toi tommonen avaruusasemameininki... no emmä tiiä. Ei millään pahalla! Ei oma majanikaan oo yhtään ton parempi.
Tänään, kun menin kaupunkiin, niin se näytti ihan oudolta! Olin siellä yksin, mutta kun kävin viidakossa ja tulin sitten takaisin, niin sehän oli ihan tupaten täynnä! Onko kellekään käyny näin? Mulla kävi kerran aikaisemmin viidakossa. No, se on varmaan joku tekninen probleemi. Ei oo ihan helppoo pitää tällästä isoo virtuaalimaailmaa pystyssä ilman että tulee joskus jotain onkelmia... onkimatoja!
Kohta on Lucianpäivä! Mitäs te meinaatte tehä silloin? Onko teiän koulussa Lucia-kulkuetta? Meillä kuoro esitää sellasen ja kaikki laulut on ruotsiksi paitsi yks! Me esitetään:

Natten gar tunga fjät (Lucia-laulu! Tässä me kuljetaan meiän teatteriin kun siellä on koulu oottamassa... valot sammuu.. me tullaan kynttilät kädessä Lucian johdolla... vau!)
Lusse lelle
Nu tändas tusen juleljus
Julen et här
Sul mare luccica

No, hyvää lauantaita!
Pizzapanda Negrita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg