torstai 30. joulukuuta 2010

Lomalla

Heipä hei, pikku pandat!
Mitä kuuluu? Ajattelin nyt joululomalla hemmotella itseäni ja teitä ja kirjoitella vähän muustakin kuin Panfusta, kun on uusi vuosi, joululoma ja kaikkea. Nyt kun Jadetarkin on täällä luonani (ja kiitos siitä, sillä hänhän on mainostanut kovasti blogiani ja lukijat ovat lisääntyneet), niin mietin vähän josko teitä kiinnostaisi tietää mitä puuhaamme porukalla. Onhan meitä neljä pandaa: Jadetar, Negrita, ElluStella (tai Jasmin02) ja Pallopietu. Pallopietu on veljeni. Hyvin harvinaista herkkua Panfussa! Hänellä on aina jotain muuta tekemistä, juoksemassa pallon perässä tai pomppimassa kieli ulkona PlayStationimme edessä. Joka tapauksessa, toivottavasti Max ja Ella eivät poista meitä Panfu-blogin listalta tämän muutaman päivän rajan varvastamisen vuoksi. Mutta nyt, ennen jälkiruokaa pitää syödä oikea ruoka, eli.....

JOULUKUUN KUUKAUDEN BLOGGARIT OVAT.....

Panfu-blogi Uni&Taika (Aamuisin päivittyvä)
ja
Toffeenallen Panfu-blogi!

Mitäs pidätte? Ei haittaa jos ette tykkää (ainakin minulle on ihan sama), sillä varmasti on joku joka ei tykännyt Anskumurun, Jadettaren ja HannahMontanan blogeista. Mutta nyt asiaan, eli herkkuihin:


Tiistai:
Olin hammaslääkärissä koko päivän, koska saan ensi kuussa hammasraudat! Muut (eli ElluStella, pallopietu, Jadetar ja neljä aikuista) kävivät katsomassa erästä nähtävyyttä (en halua paljastaa liikaa, kaiken varalta), mutteivät päässeet sisään kauheiden jonojen takia. Sitten Ellu ja Jade menivät vanhempiensa kanssa shoppaamaan ostoskadulle.

Keskiviikko:
Kävimme eräässä kuuluisassa museossa ja kappelissa. Siellä ei ollut erityisen mahtavaa, pikku tassut väsyivät kaikesta kävelemisestä, mutta oli nautinnollista katsoa TUHANSIEN IHMISTEN JONOA (hullua, eikö!) jonka saimme ohittaa kun olimme ostaneet liput etukäteen netistä! Siinä seisoi populaa jonossa monta kymmentä metriä, jonotus varmaan kesti noit neljä tuntia!

Nyt ei ole aikaa enenpään, sillä keittiöstä kantautuu ruoan tuoksu! Seuraavalla kerralla saatte kuulla lisää!


Pizzapanda Negrita

P.S. Ihmettelette varmaan miksi olen yksin. Jadea taitaa pikkasen laiskottaa.... :)
P.P.S. No, omatunto kolkuttaa, joten pakko kertoa totuus... En kirjottanut lomasta koska halusin hemmotella teitä... netti takkuilee, ja halusin kovasti kirjoittaa, ja nyt kun ei ollut muutakaan niin... ei kai vaan haittaa! ;)

1 kommentti:

  1. Chao!
    Haluisitkos tehän mun kanssa yhteisen blogi, Neg?
    Ehdotin sitä Jadellekkin.
    Vastaisitko tähän kommenttiin blogissani?
    Kiitos!

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg