keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Karnevaalihumua ja Kitkeriön-reissuja

Heipä hei, Panduskaiset!

Tänään on tullut kolme asiaa, kaikki tärkeitä, joten postauksesta tulee pitkä ja kuvantäyteinen. Otin varmaan ennätysmäärän kuvia!

Ensimmäinen asia on, että tehtäväkirja on viimein uusittu! Reunasta pääsee yksin- ja moninpelaajiin, ja on uusi tehtävä, yhden päivän pituinen: Kitkeriön vakoojat! No, eipäs kiirehditä asioiden edelle, joten tässä kuva vielä siitä tehtäväkirjasta:



Okei. Toinen asia: Uusi tehtävä, jonka jo mainitsinkin. Lensimme Maxin kanssa Kitkeriöön ja jouduimme saarretuksi, mutta onneksi Ella pelasti meidät viime hetkellä! Kiitos Ella! Tässä muutama kuva, jonka otin:

Tässä Max esittelee minulle ja Ellalle Prof. Bookwormin suunnittelemaa lentolaitetta, jolla lähdimme Kitkeriöön.


 Tämä kuva jäi vähän epäselväksi, mutta siinä olemme minä ja Max lentämässä Kitkeriöön.


 Tässä kuvassa minä käyn napsaisemassa valokuvan Evronista, kun Max harhauttaa vartijoita loistavilla Michael Jackson - tanssiliikkeillään :)


Hymypalkki oli tehtävän aikana, kumma kyllä, tämän näköinen. En siis voinut vilkuttaa missään kuvassa. Enkä chatata. Mutta tehtävän jälkeen se palautui taas ihan normaaliksi... onneksi!

Ja viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä, on karnevaalibileet! Herra Curtley vai mikä-hänen-nimensä-taas-olikaan puhui minulle, ja sitten vesi-ilmapallot olivatkin muuttuneet karkeiksi! Joka kohteessa piti heittää kolmen pandan päälle karkkia. Nyt ensimmäisenä päivänä sai ensimmäisen osan puvusta: karnevaalikengät!


Tämä kartta näyttää reitin. Vihreinä näkyvät ne, mistä olen jo kulkenut. Punaisia ovat ne, missä vielä tarvii käydä :)

No, nyt on ne kolme asiaa sanottu. Mutta vähän on outoa, kun suunnilleen joka blogissa ovat nämä samat asiat... mutta ei se mitään. Seuraavasta postauksesta tulee omaperäisempi!

♥: Neg


P.S. Minulla, kuten Sassella ja Anskulla, on myös Panfu-ideavihko (sori että unohdin näyttää sen sulle kun kävit täällä, Jade) ja "Ideaseinällä" näkyy uusia, kivoja ideoita ja kilpailuja! Pian tulee täytäntöön yksi, jossa... no, sittenpä näätte!

P.P.S. Joko kävitte kurkkaamassa tarinani uuden luvun?

3 kommenttia:

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg