keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Jay Pea, rikkinäinen peli ja vähän vanhoja kuvia bollyista ja kavereista

Moikkelis moi!

Keväinen ruutukaappausvillitys on tarttunut Tillestä ja Jadesta! Olen ruutukaappaushullu... Kuvantäyteinen postaus siis tulossa!
Jay Pea, kuten kaikki tietävät, on saapunut Panfuun.

Aluksi joukkailtiin vähän Jayn kanssa.


Jay oli tullut merisairaaksi. Meinasi itselläkin alkaa vatsaa vähän vääntää...


Sitten Jay rupesi arvuuttelemaan siitä säkistä, mikä hänellä oli vieressään.


Sehän oli reilun kaupan teetä!


Näköjään menee Jayllä senat sakaisin tälläkin visiitillä. Sitten se vielä pyysi MINUA raahaamaan sen satakiloisen säkin Chez Brunoon asti!!


Silkkaa jalouttani päätin kuitenkin yrittää. Mutta sitten Jay rupesikin valittamaan, että olen liian heikko!


Ja hah! Kokeiles itse!

Sitten viimeinkin pääsimme Chez Brunoon. Bruno vielä kysyi, että oliko minulla nälkä... vatsan kurninta kuului varmaan Kiinaan asti! ARVAA onko nälkä!


 Mutta sitten se Jay Herne päättikin että haluaisimme vain kupposelliset teetä. Minusta Brunon sanoissa oli järkeä. Ei ole totta, Jay Pea kieltäytyi Brunon ranskalaisista!


 Ja sitten, kirsikkanan kakun päälle, Bruno sanoikin että pidämme Bollywood-teejuhlat viikonloppuna! Entäs ruokani?


Ei se edes sittenkään sitä ruokaa antanut. Ei edes teetä. Sain vain yhden kurjan teepannun, josta ei nyt sitten ole mitään apua, kun Herne ja Bruno vei kaiken teen! Siis ihan tosi, mitä järkeä on teepannussa ilman teetä! Hohhoi. Taitaa olla Dr. Feelgoodilla pikkasen tekemistä näitten nerojen kanssa.
Se ikuisuuksia kiinni ollut Panfun peli San Franpanfussa on auennut! Sitä voi pelata kerran päivässä, ja voi voittaa 500 pandakolikkoa! Eli siis periaatteessa, Panfusta voi hakea 600 pandakolikkoa päivässä, kun laskee Oscarin mukaan. Ohhoh, sehän tekee 4200 pandakolikkoa viikossa! Meistä Pandoistahan tulee miljönäärejä!  Ja vielä lisäksi, jokainen päivä joku onnekas Panda voittaa siitä Panfu Quiz- pelistä viikon kultispaketin! Ou jes!

Tässä vielä pari kuvaa:



 Arvaa kaksi kertaa!


Sitten tähän loppuun vielä pari kuvaa tältä viikolta ja viikonlopulta:


 Minä, Musi, Jade ja Nannakisuli.


 Tein pitkästä aikaa Kitkeriön vakoojat - tehtävän. Lohdutin tuossa Maxia, kun tuo orjaparka päätti hypätä kattoon vartijoita pakoon.


Max oli asettanut klooninsakin pilviin. En ole ihan varma, oliko tämä ovela jekku vai vain tekninen ongelma...


Tuhma Bollyni Papu oli mennyt porkkanakakkua popsimaan. Ilkimys!


Tässä olimme majassa. Siellä oli ainakin minä, Jade, Gary, Ava, Sannar, Catri, Juuso ja Nikke. Keitä muita?

Tässä oli sitten tämän päivän postaus! En siis kuollut maanjäristyksessä, sitä ei edes tullut. Se oli joku hassu juttu, jota en nyt jaksa selittää. Ja lisäksi, koko kouluni tietää että itkin ranskan tunnilla ja että N tykkää minusta (vaikken minä siitä). Niin, että sellaista. Ja oma rakas on ulkomailla, ei edes Suomessa, ja vaikka mitä!

Ja Jadelle vielä: KIRJOITA SINNE UUTEEN BLOGIISI, ÄLÄKÄ VÄITÄ ETTEI OLE OLLUT AIKAA! xD Pidä kiirettä.

Ja Baletti: KÄY OSALLISTUMASSA KISAAN!

Ja koko lukijakunta: En luultavasti postaa viikonloppuna, koulusta on perjantai lomaa (perjantai 13, iiks) ja me menemme merenrannalle hotelliin, jossa on uima-allas (toivottavasti.) Ja postaukset alkaa vähenemään kohtapuoliin, sillä
a. Minulla on kaksi projektia harteille viskattuna. Toinen on eräistä perjantaisyistä kovaa työtä, ja toisesta on kovat odotukset.
b. Apua, loppukokeet lähestyy. Ensi kuussa on kolme päivää lomaa, jolloin ei olla koululla muuten kuin sovittuina aikoina kun on suulliset kokeet. Sitä edellinen viikko on omistettu lukuvuoden nopeaan läpikäymiseen. Kohta alkaa vapaa-aika mennä pänttäämiseen, nyyh nyyh.
c. On vielä se näytelmäkerhokin huolehdittavana. Apua, me esitetään se jo ensi kuussa. Se tulee menemään ihan pipariksi. Ja minä kun olen vielä pääosassa, vanhemman versioni ja haamukuvitelman kanssa (älkää kysykö).
d. ÄÄK! Muistin juuri, että ensi viikolla on pianonsoittoesitys. EI, apua. Ääk. Täytyy harjoitella.
e. Kaikki opettajat mättää viime hetken kokeita päälle, joiden perusteella ne sitten voi jakaa todistukset. Papanaisen koulu!

Ciao,

1 kommentti:

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg