maanantai 23. toukokuuta 2011

Teemaviikko

Moikka!

Voi Ellaparkaa, kiinailainen lehti on vääristänyt hänen sanojaan... :O

Minulla on uusi idea! Tällä viikolla luvassa teemaviikko! Teemaviikon aiheena on kansainvälisyys! Kirjoitan tällä viikolla kolme omaa postaustani eri kielillä. Englanniksi, josta tulee kaikkein vahvin. Italiaksi, luultavasti ihan ok. Ja ranskaksi, joka on aloittelijoiden tekele (olen opiskellut ranskaa kohta kaksi vuotta). Ja kuka vain, jonka tekee mieli, voi lähettää oman reportaasinsa millä tahansa kielellä osoitteeseen negrita.panfu@gmail.com! Postaukset toimivat näin: Ensin kirjoitan vieraalla kielellä, sitten laitan käännöksen alapuolelle. Teen nyt vaikka ranskan postauksen, että ymmärrätte. Siitä tulee huono (kuka vain, joka osaa paremmin ranskaa, voi korjata :D)

Ok, je suis prête. Non, je ne suis pas prête. Je ne sais pas francais! Ok. Un peu. C'est un trés bizarre texte (??). Qu'est-ce que vous faites alors? Moi, je écris. Dans le blog... Et toi, je sais que tu lis le chose que je ećris :) Cet un question idiote... Je pense d'un rap... "Qu'este-ce que c'est? C'est un crayon? Non, c'est un stylo!" C'est un rap on a ecoutée dans le classe de francais. :P Je ne sais pas comme écrir francais trés bien, et ce texte n'est pas bien...

(Ok, olen valmis. Ei, vaan en ole valmis. En osaa ranskaa! Ok. Vähän. Tämä on todella outo postaus (??). Mitäs te teette nyt? Minä kirjoitan. Blogiin... ja sinä, tiedän että luet mitä kirjoitan :) Tyhmä kysymys... Mietin erästä rappia... "Mikä se on? Onko se lyijykynä? Ei, se on kuulakärkikynä!" Se on rappi jota kuunneltiin ranskan tunnilla :P En osaa kirjoittaa ranskaa kovin hyvin, ja tämä postaus ei ole hyvä...)

Siinä se oli! Aika huono... tässä vielä Ranskan maa ja lippu:


Niin. Okei, toivottavasti tykkäätte ideasta!

Ciao,

2 kommenttia:

  1. ihan hyvin sujui sulta toi ranska (: de poursuivre le même parcours !

    VastaaPoista
  2. Merci beacoup... mais tu habites en France, c'est plus difficile!!
    Arvaa oliks meillä hauskaa kun opeteltiin niitä "se" verbejä... "Je me mange...." :DDDDD

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg