sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Ystäville

Moikka!

Tämän postauksen tahdon omistaa ystävilleni ja lukijoilleni. Eli, pelkkää ystävähöpinää ja tunteilua :D Laitan postaukseen tärkeitä videoita, kuvia ja muuta, jonka haluan että ystäväni tietävät/kuulevat/tuntevat/näkevät. Alkaen nyt.

Laitan näitä videoita tähän aina välillä niin, että lukiessanne voitte kuunnella biisejä. Ensimmäinen: En ole mikään High School Musical- fani, mutta tämä kappale on sellainen joka pätee kaikkiin.


Samalla kun kuuntelette tuota biisiä, laitan tähän muutaman kuvan ystävistäni!






Viimeaikaisia kuvia. Monessako kuvassa olette? Kertokaas kommenteissa!

Blogissa on aina kirjoittaja, totta kai. Joissakin voi olla useampikin, ja toiset taas omistavat maskotin. Joka tapauksessa, jonkun täytyy sinne blogiin kirjoittaa. Blogissa on myös ulkoasu, ja useimmissa sivuja ja gadgetteja.
Mutta loppujen lopuksi, onko blogi mitään ilman lukijoitansa?
Vastaus: Ei ole. Lukijat ovat ne, jotka mainostavat, kommentoivat ja arvostavat blogia. Parhaita lukijoita ovat tietysti ne, jotka ovat liittyneet vapaaehtoisesti puhtaasta kiinnostuksesta eikä heitä ole pyydetty, maaniteltu tai taivuteltu millään tavalla. Parhaan mielen taas kirjoittajalle tuovat ne lukijat, jotka ahkerasti kommentoivat ja osallistuvat blogin toimintaan.


Kerran teimme koulussa P.S.H.E.-tunnilla (Personal Social Health Education) tehtävän, jossa kierrätettiin paperia, missä luki kysymys ja joka pöydän piti vastailla siihen. Yksi kysymys oli Why do we need friends? eli Miksi tarvitsemme ystäviä?

Kaikkea ei voi kertoa sisaruksille tai vanhemmille. Koiralle toki voi, mutta koira ei ole oikein hyvä keskustelussa, siitä tulee hieman yksipuolista. Silloin täytyy turvautua ystävään. Todelliselle ystävälle voi vuodattaa sydämensä pohjalta asti. Ystävät saavat sinut nauramaan, ja heidän kanssaan on aina valmis viettämään aikaa. Ystävä lohduttaa, kun sydäntä särkee ;( Ystävä on aina luotettava ja uskollinen, eikä yhtäkkiä yhtenä päivänä päätä että "En halua enään olla Annan kaveri, mäpäs menenkin tonne Hannan luo ja kerron sille kaikki mitä Anna on mulle kertonu". Ystävä voi kirkastaa kaikista harmaimman ja synkimmänkin päivän. Elämä olisi mustavalkoista, jos ystäviä ei olisi.


Ystävät ovat mukana kaikessa, mitä teen. Lyhyesti ja ytimekkäästi, ystävät ovat koko elämäni.

Vielä tähän loppuun taatusti kaikkein koskettavin ystävyyskappale minkä tiedän.



Koulussani pidetään sellaiset amerikkalaistyyppiset valmistujaiset myös silloin, kun valmistuu ala-asteelta (viidenneltä). Saimme hatut, ja tehtiin slideshow-video silloisen viidennen luokan kuvista vuosien varrelta, aina koulun päiväkodista saakka. Ja tämä soi taustalla.

Ciao,


P.S. Kärsiikö tekstiä lukea? Kommentoikaa ulkoasusta!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa<33
    Must noi ekat: We are in this together, ja true friend on just hyvii kappalei tällasee. Mä en kyl muyn mielest ollu yhessäkää kuvas.

    VastaaPoista
  2. Olet sä, tossa ekassa JA vikassa!

    VastaaPoista
  3. Samaa mielt kun love! Mut ootko nähny sen Hannah Montana jakson missä on toi biisi?

    ♥:lla, Jade

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg