maanantai 13. helmikuuta 2012

Hieman tiedotusasioita sekä turhanpäiväistä jaarittelua

Moikka!

Muutama tiedotusasia:

1. Lisäsin tuonne sivupalkkiin uuden elementin, viikon blogin! Tällä viikolla viikon blogi on Tillervon blogi. Kuvaa klikkaamalla pääsette siis kyseiseen blogiin.

2. Halikampanjaan kaivataan osallistujia. Tiitu lupasi osallistua päästessään kunnon koneelle, muttei varmaan kerkeä koska on lähdössä lomalla Espanjaan... Oi lämpöä ja aurinkoa (hitsi, toivottavasti siellä ei ole yhtä kylmä kuin täällä Roomassa) Mutta Pauliina onkin tulossa tänne viikon päästä (muistattekos kaikki Jadettaren? Paras kaverini ikinä! Siis oikeassa elämässä.)

3. Huomenna on tulossa uusi teema blogiin, ystävänpäivä-teema. Silmät siis auki!

4. Ellaben yläkuva on matkalla koneelle. Panda ja Pandda, teidän yläkuvanne saa odottaa jos teillä kerran on jo joku muu tekemässä yläkuvaa.

Siinä se taisi ollakin! Ai niin, ja hiihtolomaviikolla tuskin postaan, ainakaan tänne. (ylempää tekstistähän löytyypi linkki toiseen blogiini)

Kaikki tietääkin jo siitä Ellan ja Maxin huippuideasta pukea päälle jääkuningatarasut vai mitkä ne nyt on, jos ette tiedä niin kurkatkaa heidän blogiaan.

Minulla olisi yksi pikkuinen kisa teille Pandoille mielessä, mutta katsotaan ensin tätä halikampanjaa. Mainostan sitä blogienne kommenteissa ettette unohda. Jossette halua että mainostan, niin sanokaa :)

Ai niin, ja uusi profiilikuvakin on tulossa :)

Ciao,
rakastamanne ihq Neg

10 kommenttia:

  1. Iiiiiiihana ulkoasu! :D ♥

    Tänään mä osallistun sun halikampanjaan (: Vika päivä pitkään aikaan kun pääsen tälle kunnon koneelle, ja vieläpä ystävänpäivä ;) Kirjottelen pian ystävänpäiväaiheisen postauksen, ja omistan siitä osan tälle :))

    Ja vielä kiitos kun mun blogi sai olla Viikon blogi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kaikesta :)
      Ja ole hyvä, sun blogis on mahtava <3

      Poista
  2. Ihuna ulkoasu! :) Ja proffakuvakin on tosi söpö.

    Ja... Kuka voisi ikinä unohtaa Jadea? En minä ainkanaan :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih teitä ihanaisia! <'3 + terkkuja Negille, kohta nähdään. =)

      Poista
  3. Hitsi, harhauduin tänne ekaa kertaa kommasi ohjaamana. H-I-E-N-O!
    Liityn heti lukijaksi, ja kun kielsit käyttämästä Tillien ideaa, niin vaihdoin, kun olisi pitänyt tehdä se jo pitkän aikaa. Näin pienessä blogissa kuin minun on varaa toteutta melkein kaikki lukijoitten ideat
    Vilkaiseppa uusi yläkuva vinks vinks ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hieno! Sun piirrustuksetkin on tosi hienoja, esim. se sun proffakuva..

      Poista
  4. Ja vielä, se hali-idea on kanssa upea ♥

    VastaaPoista
  5. Nyt mun täytyy myöntää yksi juttu. Olen tosi, tosi, tosi pahoillani.

    En jaksanut osallistua kampanjaasi sekä laiskuttaani, kiirettäni että ujouttani. En uskalla halata toisia Panfussa, irlissä se suorastaan kammottaa! Varsinkin, jos halattava on poika. Meillä oli koulussa perinteinen juttu, jossa piti kerätä isoon sydämeen toisten nimiä ja halata aina sitä, jolle antoi nimen tai sai nimen. Ja mä olin tietty niin ujo, että kaikkien poikien piti tulla kysymään multa, kun en ite uskaltanut kysyä! :o Ja sit oli pakko halata...

    Mutta rakas, ihanaa ystävänpäivää! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, ei se ole yhtään pelottavaa! Meet sen pandan viereen ja sanot "Hali!" Yleensä ne vain ilahtuu! (tai ei edes huomaa) Ja sulle myös ihanaa ystävänpäivää!

      Poista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg