lauantai 11. helmikuuta 2012

Ylpeä Blogistasi- kiertopalkinto

*TÄRKEÄÄ! MUISTAKAA OSALLISTUA ILMAISIA HALEJA- KAMPANJAAN!!*

Moi!

Kirjoitan nyt tällaisen pikapostauksen. Meda ja Ria ovat kumpikin palkinneet minut Ylpeä Blogistasi - kiertopalkinnolla!


Mikä on Ylpeä blogistasi- kiertopalkinto?


- Ylpeä blogistasi- kiertopalkinto perustuu siis samannimiseen kampanjaan, joka lähti käyntiin Koalan Panfu-blogista. Palkinnon saanut antaa sen eteenpäin kahdelle muulle Panfu-blogille.


- Saadessasi Ylpeä blogistasi- kiertopalkinnon, voit kopioida (allaolevan) kuvan postaukseesi ja/tai blogiisi, minne sitten ikinä haluatkaan.


- Lue ja kopioi nämä säännöt.

- Jatka palkinnon kiertokulkua kahdelle muulle Panfu-blogille (myös sellaiselle, joka on 
jo palkinnon saanut aiemmin, voi antaa palkinnon useampaan kertaan), jotka vuorostaan kopioivat lähettävät sen kahdelle muulle jne. 

- Perustele, miksi juuri nämä kaksi blogia voivat olla erityisen ylpeitä blogistaan.



Ria sanoi:
Annan ensimmäisen palkinnon Negritan Panfu-blogille. :)
- Aww! :D Miksi tämä blogi ei ansaitsisi tätä palkintoa? Negritan blogi on hieno, selkeä, omalaatuinen, täynnä mielenkiintoista "tavaraa" ja se kaikista tärkein: Sitä on ihana lukea! ♥ Tykkään, tykkään, tykkään! =) Lisäksi Negrita on ihana panda, joka ymmärtää toisia. Tämä palkinto on kuin tehty sinulle! :D 
 
Andromeda sanoi:
Annan palkinnon Negritalle, koska hänellä on aivan mahtava blogi, joka ansaitsee tämän palkinnon.
 
Ja nyt olisi edessä semmoinen tehtävä kuin tämän palkinnon eteenpäin jakaminen. Omasta mielestäni etenkin nämä Pandat saavat olla ylpeitä blogeistaan (laitan tähän Pandoja jotka eivät vielä ole saaneet palkintoa, ainakaan minun tietääkseni):
Lilille, koska hänen bloginsa on selkeä ja tekstit ovat kunnollisia ja mukavia lukea. Lilillä on myös poikkeuksellinen silmä kauniille, pirteille ja yksinkertaisille ulkoasuille, jotka saavat minut aina haluamaan käymään Lilitzun blogissa <3

LauraGirlille, koska hänen tekstinsä ovat selkeitä ja hyvin kirjoitettuja. Lauralla on tasapainoisesti uutisia sekä mielipiteitä.

Huhhuh, olipa hankalaa. En millään olisi halunnut valita vain kahta blogia satojen joukosta...

Ciao!

3 kommenttia:

  1. Hm... Fontti vaihtelee :D Onkos siellä joku muokkailemassa?

    Niin, pitää vielä kysäistä, et onko siellä teillä päin vielä lunta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihteleeko? Ei ole, outoa. Mä en huomaa mitään.

      Ja satoi justiinsa eilen uusi satsi, mutta ei sitä tullut kyllä kuin kaksi senttiä. Epäreilua, koska Rooman ulkopuolella satoi perjantaina 70cm ja meille tuli vain illalla ja muuten satoi vettä.

      Poista
  2. neeg.. millons se sun tarina ois valmis, huomenna aamulla on viimenen osallistumis päivä, sua pitäis oottaa :D? Mut ootetaan! :) Sun tarinan haluan nähä viel.. (pisensin osallistumis aikaa huomiseen)

    t. xali ♥

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg