maanantai 6. helmikuuta 2012

Ilmaisia haleja - kampanja

 


 Terve Pallerot!
Olen viime päivien aikana halunnut levittää Panfuun hieman hyvää mieltä, ja järjestin Ilmaisia Haleja - kampanjan. Siinä annoin random Pandoille halin, kun kohtasin heidät viidakossa, kaupungissa, tehtävää tehdessä... Osa pandoista on ystäviäni, suurinta osaa en tunne.

Nyt haluaisin KOVASTI, että te lukijat osallistuisitte hieman. Kun käytte seuraavan kerran Panfussa, toivoisin että käyttäisitte kaksikymmentä sekuntia ajastanne halataksenne Pandaa jonka kohtaatte, jota ette tunne. Lisäksi ottaisitte siitä kuvan (Prt Scr-näppäin näppäimistön ylimmässä rivissä oikealla) ja postaisitte blogiinne, levittäen hyvää mieltä. Voitte myös mainostaa samalla kampanjaa, että muutkin Pandat huomaavat sen ja näin levittävät haleja. Laittakaa mainostuksessanne linkki tähän postaukseen, niin Pandat voivat laittaa oman kuvansa linkin kommentteihin, tai sen postauksen mistä kuva löytyy. Minun on helpompi nähdä screenshotit jos laitatte kommenteihin linkin, mutta seuraan suurimman osan teistä lukijoista blogeja, joten huomaan varmaankin muutenkin. Kokoan sitten näistä joko kollaasin tai uuden videon.

KIITOS KOVASTI KAIKILLE OSALLISTUJILLE, JOTKA LEVITTÄVÄT HYVÄÄ MIELTÄ PANFUUN!!

Ps. 

Xalian lopetetun kissan Maxin muistoa kunnioittaen:


Lisätkää tämä kuva bloginne tekstiin kunnioittaaksemme edesmennyttä Maxia.

2 kommenttia:

  1. Neg.

    Olet ihana, taitava, rehellinen, mukava, kiltti, empaattinen, hauska... Täydellinen ihminen :') You're perfect. I know it. You're perfect girl. (and Cody is perfect boy!)

    Miksi ihmeessä me ei olla tavattu Panfussa ikuisuuksiin?

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg