tiistai 11. tammikuuta 2011

Anteeks rakkaat!

Moi rakkaat pandat!
Anteeksi kauheesti kun en ole kirjoittanut yhtään, mutta joululoma on pitänyt kiireisenä. Mitäs muuten tykkäätte linnan uudesta terassista?
Musta se on aika hieno.... Toi kiinalainen lyhty lisää tunnelmaa, ja noi soihdut on ihania....
Mun täytyy kohta mennä kohta nukkumaan, joten tää on tällänen pikapostaus. Sain nimittäin äsken mahtavan kisaidean! Tykkään kauheasti kirjoittamisesta, esim. aineitten teosta koulussa, ja omasta mielestäni mielikuvituksenikaan ei ole huono. Esittelen nyt hienon kilpailuni, joka yhdistää näitä kahta asiaa:

Annan teille lauseen, jonka esittelen kohta. Siitä lauseesta teidän pitää keksiä lyhyt tarina. Ja kun sanon lyhyt, tarkoitan lyhyt! En halua mitään romaaneja :) Tarinassanne pitää myös olla mukana se lause. Ainoat rajoitteet ovat edellä mainitut ja se, että tarinan pitää liittyä Panfuun. Tietenkin sen pitää olla myös sopiva (ilman kiroilua tai muita typeryyksiä). Palkintona on blogini ihka ensimmäinen Kuukauden Panda - titteli, haastattelu täällä ja myös pandakolikoita JOS JOKU VIIMEIN YSTÄVÄLLISESTI KERTOISI MITEN NIITÄ ANNETAAN, SILLÄ KUUKAUDEN PANDA-TITTELIIN KUULUU MYÖS 20 PANDAKOLIKKOA! JA KILPAILUN MUKANA ON MUUTEN MYÖS LISÄÄ KOLIKOITA, JOS SAAN OHJEISTUSTA.

Lause on:

Tari kiiruhti hätäisesti kohti vesiputousta.

Heipä hei, rakkaat pandat, ja toivottavasti piditte Panfusta!
Pizzapanda Negrita

2 kommenttia:

  1. Voi pientä, mä oon jo selittäny sulle AINAKIN neljästi, miten se käy, mutta et ikinä kuuntele. No, tässä se nyt on VIIMEISEN KERRAN:
    Etsit Panfusta pandan, jolle haluat pandakolikoita antaa ja painat sitten häntä. Hänen pelikortissaan, alalaidassa, on kohta, joska voit kutsua hänet kivi-sakset-paperi -otteluun, jossa annat hänen voittaa. Teidän täytyy kuitenkin ennen peliä sopia, mitkä voimat otatte, että toinen varmasti voittaa. se, kumpi voittaa, saa 50pk:ta, eli se on alimmaismäärä.
    Ole hyvä!!!

    Jade

    P.S. Kato sähkäris. ;)

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg