lauantai 17. joulukuuta 2011

Joulumieli paras mieli

Moi!

Tänään olen hyvin jouluisella tuulella ;) Hankin kahdelle parhaalle kaverilleni täällä tänään lahjat - meikkipussit, joissa toisessa on sisällä tuoksuva saippua, toisessa hajuvesi ;) Musiikinopettajani on myös muuttamassa, joten hankin hänelle kivilyhdyn. Pitää vielä pianonopettajalle, sekä äidille ja isälle - veljelle on jo hankittu, toinen päivä joulukuuta ;)

Ohhoh, tuohon tuli paljon vinkkaavia hymiöitä xD

Muuten, kaipaisin lisää seuraajia kakkosblogiini, voitte käydä kurkkaamassa, jos kiinnostaa: amor-di-roma.blogspot.com Siellä on askartelua sun muuta näpertelyä. Tänään lisäsin postauksen uusista tonttukynsistäni.

Ja Prinssi, en ole suuttunut, vain pettynyt, koska minulla menee useita tuntia yhden yläkuvan tekemiseen (en omista skanneria, pukki saattaa tuoda), ja pidit yläkuvaani alle viikon. Se vähän kaivelee hieman, ajattelin että pitäisit sitä ainakin jouluun asti. Mutta samapa tuo, sinun blogisihan se on ;) Ja Vilma-leidi, ylisten toimitusaika on 2 viikkoa, joten yliksesi ei ole varsinaisesti myöhässä. Et ole sanonut siis siitä mitään, kunhan vain huomautin. Anteeksi etten ole vielä tehnyt sitä, inspis ei ole iskenyt. Teen sen huomenna.

Ciao,
Neg

ps. Anteeks kuvaton postaus...

5 kommenttia:

  1. Aika ihunia lahjoja oot ostanu... :) Apua, mä oon tiannu unohtaa, minne oon piilottanu äidin lahjan! 8O No, epäilen, että löydän sen kumminkin vaatekaapistani...!

    VastaaPoista
  2. Neg.. jos epäilet, että olen unohtanut sinut olet täysin väärässä :D Luen blogiasi joka päivä. Ja Panfussakin haluaisin mielelläni tavata sinut <3

    Muistan, kun kommentoit blogiini joskus - että turvaudut minuun :) Nyt on asia kääntynyt toisin päin: mää turvaudun suhun (= Nähdään rakas Negini..

    VastaaPoista
  3. Siitä uusivuosi yliksestä niin.. Sopii! Kiitos jo etukäteen yläkuvasta! Tee semmoinen mikä olisi sun mielestä tosi hieno ja sopiva uusivuosi yläkuvaksi.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista ;)
    Meda: Ups... no, eiköhän se löydy xD
    Emppu: Love u too <3
    Laura: Okei, saat sen sitten joulun jälkeen, ja anteeks vielä kerran :(

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg