perjantai 9. joulukuuta 2011

Pyyntö

Moi!

Tällainen pikku pyyntö pikku pandalta ;) Arvostaisin kovasti, jos viitsisitte käydä osallistumassa joulukalenteriini. Se toisi hyvän joulumielen sekä sinulle että minulle <3

Kiitos!!

4 kommenttia:

  1. Moi Neg!
    Kiitos paljon yliksestä, se on tosi hieno!
    Ei se minua haittaa jos se on myöhässä vaikka niistä kommenteista niin voisi päätellä, mutta siis en ole yhtään vihainen! :)
    Kiitos vielä! <3

    -Prinssi-

    VastaaPoista
  2. Moi Neg!
    Heti kun näin Prinssin yliksen, riensin tänne blogiin, pyytämään: JOS käy, voisitko tehdä mulle yliksen? EI OO TODELLAKAAN PAKKO! Voisitko ensin vastata, että voitko tehdä yliksen? Sitten jos voit, kerron mitä siihen sisältyy, kiiitos jos voit!

    -Leidi♥-

    VastaaPoista
  3. Kiitti Neg, eli kerron milllasta toivoisin.. Elikkä siä taustalla olis joulukuusi ja jotain punaista, sitten pari woobya ja bollya ja sitten tyttöpanda joka sanoo: Lue tai kommaa! Ja sit joku niistä woobyist sanois: Rullaa alas! Ja ylhäällä lukis punasella ja selvällä: Vilma-leidin Panfu-blogi'' (ja se aika keskellä) myös jossai lukis : Aina ajan tasalla!

    Kiitti jo etukäteen! Voitko ilmotella sitten kun se on valmis?

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg