keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Hahaa! Viimein sain tän tehtyy! Ette arvaakaan kuin kauan kesti kikkailla Gimpillä tää valmiiksi... Mitäs tykkäätte? Saa kopioida (vaikkei kukaan varmaa haluakaan, sen verran hienompiikin kuvia löytyy esim. Anskumurulta)! Vaikkei tää oo paljon mitään, minusta se on hieno. Olenhan luonut sen, ja se on ihka ensimmäinen itse tekemäni homma (yläkuvassa auttoi isä)!!!! No niin, tässä tulee:



Olen varmaan ihan liian ylpeä siitä, katsokaas nyt vaikka Anskumurun:


En osaa tehdä tollasii jännii fonttei... ehk Gimpis ei oo... kuulitteko muuten, että Anskumuru loppaa, tai oikeastaan menee pitkälle tauolle? Häntä ei enää kiinnosta Panfu. Harmittelen sitä, mutta päätös on Anskumurun. UUps, mun bollyn G-kirjain ei oo sumennettu... hupsis.... täytyy vielä vähän harjoitella. Mutta onko toi bolly teistä hyvä, kannattaako jatkaa?

Pizzapanda Negrita

6 kommenttia:

  1. Hyvä kuva tuli! Eihän sitä ekalla kerralla voi osata tehdä mitään kovin hienoo... anskumurun onkin aikomoinen mestari tekeen kuvii. Harmi, että hän loppasi panfun. Ehkä ansku tulee joskus myöhemmin panfuun uudestaan. Toivotaan. mUtta kivan kuvan sait kuitenkin joka tapauksessa tehtyy!

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykkäsin ;D Oma eka luomukseni oli kyllä paljon kamalampi... =)

    VastaaPoista
  3. Kiitti! Kiva saada palautetta.... :)

    VastaaPoista
  4. Tosi hieno!Samoin toi yläkuva!

    VastaaPoista
  5. Voi kiitos! Tein just uuden... hurahdin tähän kikkailuun täysin... Pakko perustaa 'kopioitavaa'-sivu! ÄÄh! hei, miksei kukaan osallistu muuten mun kisaan? Tosta uudesta yläkuvasta tuli miljoona kertaa hienompi ku edellisestä, osaan tehä jo varjoa ja vaikka mitä!

    VastaaPoista
  6. Kattokaa toi olisitko lukijani kaks! Eiks oo parempi!

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg