lauantai 22. tammikuuta 2011

Panfu uudistuu, Gulliver ja vähän valitusta :)

Moikkelis Pandat!
Eikö KUKAAN enää lue blogiani? On kurjaa, kun aina kun menen blogiini, olen täynnä iloista odotusta että edes JOKU kommentoisi tai osallistuisi kilpailuihini. Mutta ei. Jos joku kommentoi, niin se on läheinen ystäväni Jadetar, mutta kukaan muu vaivaisesta kolmestatoista lukijastani ei viitsi kommentoida. Ja jos kommentoi, niin kommentti ei ole mitä odotan, vaan joku lukijapyyntö tai muutakin. En voi järjestää kisoja, kun kukaan ei osallistu. En ymmärrä miksei kukaan halua kommentoida! Ei pieni kommentti vie kuin max. kolme minuuttia ja ilahtuisin siitä niin kovasti, koska silloin tiedän, että joku on lukenut postaukseni enkä käyttänyt aikaani siihen turhaan!

Panfussa on tapahtunut viime aikoina aika paljon uudistuksia. Se uusi etusivu on kiva, mutta esim. Maxin ja Ellan blogi ei ole enää niin kiva kun kirjoitukselle on niin kapea tila. Se harmittaa, koska en tykkää lukea kirjoitusta jossa täytyy koko ajan rullata alaspäin. Tässä pari kuvaa uudesta Panfusta:

Nykyään Panfussa on paljon enemmän hauskoja juttuja!

Tämä on uudistuneen blogin yläosaa.
Panfun etusivu.... musta aika hieno!


Eikös oo ärrrsyttävän kapeeta! Eihän tätä nyt oo kiva lukee! 
Nyt on pakko mennä, mutta vielä sen verran että Panfuun on tullut jättiläinen nimeltä Gulliver! Kaikki varmaan tietää sadun kuinka Gulliver seikkailuineen joutui mini-ihmisten maahan ja bla bla blaa. Gulliverilla on salaisia suunnitelmia! Hän halusi että haen hänelle viisi mätää hedelmää. Hyi! Mutta Gulliverin mielestä niillä on taikavoimia. Hän aikoo keittää niistä jonkinlaisen... noo... keitoksen. Saamme tietää Gulliverin suunnitelmista lisää ensi viikolla! (Kuulostaa joltain tv-ohjelmalta: "lisää ensi viikolla!" XD)
Tässä minä ja Gulliver:

No, tämä tänään! Seuraavalla kerralla letuista ja Paulin huoneesta, kiitos jos luit! Ja muistahan tiedottaa siitä kommenteissa!

Pizzapanda Negrita

8 kommenttia:

  1. Aika iso tuo Gulliver, siis jätiksi ja normi pandoihin verrattuna!

    VastaaPoista
  2. Ja sori kun en oo kommaillu. Millainen ilma siellä italiassa on?

    VastaaPoista
  3. Sori,et mäkään en oo kommannu!Mutta mulla olis sulle yks kysymys.Lue Jaden blogist se tarina,jolla voitin sen kisan(ellet oo jo tehny sitä)ja kerro,käyks sulle,jos kirjoittaisin lisää sellasii,voimaviisikon seikkailuita

    VastaaPoista
  4. xD Baletti kysyy tota kaikilta... xD

    VastaaPoista
  5. yep, voimaviisikko rulaa! ei se mitään ettette kommaa, olin vähän vaa ärtynyt. tääl on päivittäin aika kyllllmä, hrr. pallopietulla on influenssa ja se saa koton vaa töllätä telkkaa vähä epistä, ku eräät menee koulukidutukseen! ei muuten, mutta ku on niin kylmä...

    VastaaPoista
  6. munkin blogi on näköjään papanaisen kapee! ja jade, sun kuvas jäi saamatta

    VastaaPoista
  7. Noniin mahtavaa!Jei voimaviisikon seikkailuista tulee jymymenestys(ehkä)!Juu eipäs innostuta liikaa xD

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg