tiistai 25. tammikuuta 2011

Hyvää synttäriä Love!

Heippa kaikki!
Postaukseni on omistettu Lovelynatalialle, pandoista fiksuimmalle. Kirjoitan tähän tarinan ja runon hänen syntymäpäivänsä kunniaksi.

Oli tumma tammikuun ilta. Love käpertyy peittonsa alle. Häntä värisyttää, sillä huomenna on hänen syntymäpäivänsä. Ulos kurkistaessaan näkyy lumikinoksia. Lovea puistattaa. Hän ei pidä kylmästä, panda kun on. Hän odottaa innolla kevään tuloa.
  Kun Love aamulla herää, aurinko säteilee hänen huoneeseensa. Kevät on tullut, ja ihan hänen kunniakseen! Hän henkäisee ilosta ja ryntää ulos. Totta tosiaan, Panfun kaikki lumet ovat sulaneet! Ja hänen syntymäpäivänään! Lettukojusta hän saa uudet, kauniit silmälasijalokivikoristeet, ja ilmaisen synttäriletun suklaalla kuorrutettuna. Hän menee linnan terassille. Hän katsoo yli Panfun mutustaessaan lettua. Mikä aamu! Mikä lettu! Mikä syntymäpäivä!
  Ja kaiken kruunaa ystävät. Kun iltapäivällä Love bailaa ystäviensä kanssa, nauraa sydämensä pohjasta ja kuuntelee kun aina joku puhkeaa lauluun tai toivottaa onnellista syntymäpäivää, hänestä tuntuu kuin hän voisi ratketa ilosta. Päivän päättyessä Love menee nukkumaan rättiväsyneenä, mutta onnellisena.
  Elämäni paras syntymäpäivä, hän ajattelee juuri ennen kuin vajoaa sikeään uneen.

L aulavainen
O dottavainen
V aatimaton
E hdoton
L uova
Y lväs
N auravainen
A rvokas
T äydellinen
A vulias
L ahjoittava
I nnokas
A nteeksiantava

LOVELYNATALIA!

Aurinkoista, keväistä ja kaunista syntymäpäivää sydämeni pohjasta, Love!

Toivoo Pizzapanda Negrita

P.S. Tarinakilpailun loppuun on vielä kuusi päivää aikaa, vielä ehditte! Jos ette muista, kattokaa aikaisempia postauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg