lauantai 29. tammikuuta 2011

Moikka kaikki!
Kuukauden Bloggari - kisa on taas käsillä! Ketä veikkaatte tammikuun bloggariksi? Millaisia ominaisuuksia pitää teistä Kuukauden Bloggarilla olla? Minusta bloggarin pitäisi olla hauska, selkeä, sitoutunut (ei siis kirjota noin kerran kahdessa kuukaudessa), blogissa pitää olla kuvia, sen pitää olla uniikki, ja tekstien pitää olla kohtuullisen pitkiä! Minusta ei ole kivaa lukea tällaista:

Maanantai 15.11
Woohoo! Tänään mä näin Panda1:n Panfussa! Eipä muuta.

tai...

Torstai 8.4
tänään mun konne ei toiminu mut sit se taas toimi
HASSUA

Tekstien pitää olla niin pitkiä ettei tunnu että kävi blogissa turhaan, ja kiinnostavia. Esim. uutisia, mitä teit, kilpailuja tai joku muu kiva postaus! Esimerkillinen... ööh.... noo.... esimerkki on Andromeda. Mahtava blogi! Kivoja kuvia, hauskaa tekemistä, mahtavat postaukset... minusta hän ansaitsisi ehdottomasti kuukauden bloggarin tittelin! On niitä tietysti muitakin ihania blogeja, kuten Lovelynatalian, Jadettaren, Balettipandan, Sassen ja kaikkien muitten ihanien pandojen blogit!

Hei, mitä tykkäätte siitä mun Kipinäinen-olisitko lukijani kuvasta tuolla reunassa? Minusta se on hieno, ainakin sata kertaa hienompi kuin tuo kamala sininen bolly tuossa alhaalla.

Kopioitavaa-sivu on työn alla!

Pizzapanda Negrita

P.S. Vielä kerran muistutukseksi, se tarinakisa on käynnissä vielä kaksi päivää!! Palkintona oli siis 200 pandakolikkoa, haastattelu täällä ja ihka ensimmäinen Kuukauden Panda - titteli, johon kuuluu joka kuukausi 100 pandakolikkoa! Eli yhteensä 300 pandakolikkoa! Kilpailu oli siis keksiä lyhyt tarina tästä lauseesta:
Tari kiiruhti hätäisesti kohti vesiputousta. Ja sen lauseen pitää olla mukana tarinassa!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Onks iskäs vihdoin opettanu sulle miten sitä teidän huippukuvankäsittelyohjelma toimii? Mäkin haluisin jonkun hyvän ohjelman, koska nyt mulla on vaan Power Point ja Paint, eikä niillä saa paljoakaan aikaiseksi. Millon muuten kirjotat? (oon odotellu kirjettäs tässä kuukauden, mutta ei mitään kiirettä...:/ )

    ♥:lla, Jadetar

    VastaaPoista
  2. AI NIIN!!! Anteeks! Alan kirjottaa ihan just! Muuten. miksei kukaan osallistu mun kisaan... yhyy.... kukaan ei voittanu.... :(((((

    VastaaPoista
  3. Moikka moi, Neg!
    Olen tosi pahoillani, että en ole osallistunut kisaasi. Mutta voiko siihen osallistua vielä huomenna? En mene takuuseen, mutta saatan ehtiä osallistumaan siihen. Katotaan nyt. Ja hienon kuvan sait kyllä aikaiseksi! Tosi hauska! Ja kiitos, kun sanoit mun blogin esimerkkinä tossa postauksessas. En oo kyllä kirjoittanut vähään aikaan, mutta tänään pitäisi tulla postaus!
    Meda

    VastaaPoista
  4. :) Ei se mitään ettet osallistunu..... Järkkään joka tapauksessa uuden kisan heti kohta nyt

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg