lauantai 15. tammikuuta 2011

Luistinrata ja kopioitavaa-sivu

Heipä hei, pandat!
Mitäs sanoisitte jos perustaisin tuonne Kopioitavaa - sivun? En ole mikään maailman paras kuvantekijä (en siis läheskään yhtä hyvä kuin esim. Anskumuru), mutta kokemuksesta oppii, ja musta on tyhmää tehdä kuvia joille ei ole mitään käyttöä. Sitten ne vaan vie kaiken tilan koneella eikä niistä ole mitään iloa.
Taidan perustaa sen sivun, se olis hauskaa vaikkei kukaan niitä kuvia käyttäiskään!

Panfun luistinrata on avattu! Tässä kuva:
Se onkin sitten tosi suosittu, sehän on ihan täynnä. Löydättekös itseänne, kavereitanne ja mua sieltä? Harmi vaan kun luistinrata on noin pieni, koska aina ku sinne menee se on ihan täynnä ja luistelu on hankalaa. Kun on ne hienot punaiset luistimet jalassa, niin voi liukua jään poikki! Parasta ois jos olis sellasia toimintoja joista vois hypätä, tehä piruetin tai muuta sellaista kivaa. Nyttenhän siellä ei voi muuta tehdä kun liukua jos mahtuu. Voihan sitä tietty järjestää kisat, niinkuin SannaK kuvassa ehdottaa. Kisoista puheenollen, mun kisassa on aikaa tammikuun viimeiseen päivään saakka.

Eipä tässä kai muuta, moikkelis moi!
Pizzapanda Negrita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg