sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

!!!

Moikka!

Ette ikinä arvaa missä olin eilen illalla... Ette ikinä...
Sillä....
Olin....


Katsomassa Lady GaGaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mähän sanoin ettette ikinä arvaa!! Eilen täällä kotikaupungissani oli homojen puolesta järjestetty ilmaiskonsertti, ja sinne sitten mentiin. Oli ennustettu että sinne tulee kaksi miljoonaa ihmistä (o_O!!), mutta ei ihan niin paljon ollut. Miljoona ainakin. Ja siellä sitten esiintyi Lady GaGa!! Hän piti puheen ja istuutui sitten flyygelinsä ääreen. En nähnyt muuta kuin hänen takaraivonsa, mutta hällä väliä!! Näin kyllä hänen sivuprofiilinsakin.

Lady GaGalla oli turkoosi polkkatukkaperuukki, musta trikoopuku (housualaosa) ja eräänlainen tilkkutäkki, joka hänellä oli ensin hameena, eikä kukaan huomannut, sitten ensimmäisen biisin (balladiversio Born This Waysta) jälkeen hän otti hameen pois ja heitti flyygelin päälle. Hän soitti toisenkin balladikappaleen, ja sitten otti hameen ja kietoi sen hartioilleen ikään kuin kaavuksi. Hän soitti vielä viimeisen kappaleen ja sitten laittoi hameen takaisin hameeksi, ja niiasi ja lähti :)

En jaksa selittää muita konsertin osasia, ette jaksaisi kuunnella!

Muistakaa osallistua kisaan, ohjeet löytyvät jälleen kerran täältä :)

Ja Pingoo on viimein löytänyt perheensä luo!! He ovat niin suloisia <3 Älkääkä unohtako, että voitte yhä hakea Pan Leeltä wokpannunne ;)

Ciao,


4 kommenttia:

  1. Negrita...

    ...nyt oon KADE! xDD Lady GaGa on mun top5 laulajisa! !WooW! (ei oikeen voi muuta sanoakkaan) xDD

    Niin ja tossa sun tietoja minusta jutusa on kirjotettu, et oot 12- vuotias suomalainen taideluonne Italiasta! Nii asukko sää Italiassa...? Wau, jos asut. :DD

    ~Musi~

    VastaaPoista
  2. Jep, asun Italias ;) JÄÄTELÖÖ!!

    VastaaPoista
  3. Moi Neg!
    Aika mahtavaa nähä popin prinsessa, kai?
    Suoritit ekan tason lukijatasoilta, ja palkinnoksi saat kolme kyssää, kuin haastattelussa. Kyssät ovat: Kuka on suurin idolisi panfussa? RAkastatko bloggaamista? Olisitko panfussa enää, jollei sinulla olisi blogia?

    Tassut:
    Love♥

    VastaaPoista
  4. Negu HEI niiin mä mun blogis 111 ITALIALAISTA on käyny mun blogissa nyt luit väärin eipä pahalla mut voit käyä tarkistaa

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg