lauantai 4. kesäkuuta 2011

Neg onnittelee ja raivostuu

nMoikka!

Tänään aika moni sai todistuksensa ;) Niitten numeroitten perusteella joita olen tähän mennessä blogeissa nähnyt, kaikkia teitä Pandoja sietää onnitella! Yhdessäkään tähän mennessä näkyneessä toikkarissa keskiarvo ei ole ollut 7.5 alempi ;) Isot onnittelut kaikille jotka tänään saivat todistuksensa ja oikein isoja haleja ja kukkasateita niille, jotka valmistuivat ala-asteelta!!!


Onnea, onnea, onnea!

Tänään ei Panfussa paljoa tapahtunut :) Tapasin Arielan, Ariannan, Nathalien, Sassen,  Tillen, Lilin, Taiston... Nathalie-paran blogia oli haukuttu!!! Kiroilemalla vielä! Menin Nathalien blogista kiukusta kihisten suoraan takaisin Panfuun ja vannoin kostoa... Oikeasti, jos minä ikinä saan tietää kuka se oli niin sille ei hyvää seuraa! Katsokaa vaikka kommenttiani, jonka kirjoitin raivon vallassa... Jos en tietäisi, että pitää käyttäytyä hyvin (toisin kuin eräät, grr), olisin kirjoittanut vielä pahemmin... mutta emmehän me sentään ikuisia traumoja luo ;)











Nathalie, älä todellakaan välitä tuosta kommentoijasta!

Liioittelinko mielestänne? No jaa. Voin sietää aika lailla, voin sietää sen että minua haukutaan, mutta kavereitani ei! IKINÄ! Tai joutuu pulaan kanssani...

Ciao,

Neg

2 kommenttia:

  1. Moi Neg!
    Kiva että puolustat muiden blogeja! Musta se on kans ikävää kun noin tehää, mut, mitä me tehtäiskää ilman sua!

    -Love
    (älä ihmettele miks anonyymilla)

    VastaaPoista
  2. Niin Neg, mun blogissa oli kanssa yhtenä päivänä ilmentynyt anonyymi kiusausta. Joku oli sanonu tää sun blogi on (&%¤""%& ja se on sanonu että on mun lukija ja poistuisi jos osaisi ja minulta oli seuraavina päivinä ihan selvästi kadonnut 2 lukijaa! Ja muistan että vaan yksi tyyppi oli joka oli liittynyt tuplasti mutta en muista sitää... Laitan kommaan jos saan tietää. Yritän katsoa tarkkaan nyt lukijani.

    T: Vaavinne!

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg