maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kilpailu!

Moi!

Postailu tulee jäämään seuraavien viikkojen aikana vähäiseksi, loppukokeiden takia. Juu, mulla ei olekaan vielä kesäloma :( 23. päivä loppuu koulu. Postaan kuitenkin, mutta ehkä vain kerran pari viikossa, luultavimmin viikonloppuisin. Lisäksi teen listalla olevat tilauskuvat, joten sekin on tekemislistallani.

Nyt, ettette vain unohda minua ja blogiani, järkkään pienen kisan! Piirrustuskisan! Moni teistä on tuolla sivupalkissa pyytänyt uutta kisaa, joten se nyt tulee. Kisa menee näin:

Kilpailun aiheena on unelma-ammattisi. Mieti tarkkaan, minkä ammatin haluat kun olet aikuinen, ja osallistu kisaan yhdellä piirroksella. On kolme vaihtoehtoa miten piirtää kuva:

  1. Piirrät käsin, omalla lyijykynälläsi. Sen jälkeen otat valokuvan/skannaat teoksesi tietokoneelle, jonka jälkeen halutessasi voit vielä muokata sitä.
  2. Piirrät Pandan tietokoneella, esim. Paintilla.
  3. Otat tästä alta tyttö- tai poikapandan kuvan, ja piirrät vaatteet heidän päälleen. Voit joko printata Pandat ja piirtää, tai piirtää ihan vain suoraan tietokoneella.

 
Suunnittele ja piirrä Pandasi. Jos haluat, niin voit kirjoittaa pienen kuvauksen/tarinan Pandastasi. Minusta olisi enemmän kuin mukavaa lukea se :) Sen jälkeen sinulla on kolme vaihtoehtoa. 

  1. Laitat kuvan blogiisi, ja lähetät kommentin, jossa selvästi kerrotaan mistä löydän kuvan blogistasi. Ei riitä jos sanot "osallistun, kuva on mun blogissa", koska en aio viettää viittä tuntia pläräten blogisi kaikkia sivuja ja postauksia läpi etsien kuvaa. Jos kuva on jollain sivulla, laita sivun nimi. Jos kuva on jossain postauksessa, kopsaa osoiteriviltä postauksen URL-osoite ja liitä se kommenttiin, niin ettei minun täydy käydä millin kammalla blogisi kaikkia postauksia läpi. ;)
  2. Jos sinulla ei ole blogia, lähetä se sähköpostilla liitteenä osoitteeseen negrita.panfu(at)gmail.com. (Muuta (at) @:ksi). Muista liittää kuva ja kirjoittaa oma Pandanimesi perään!
  3. Jos sinulla ei ole blogia muttet halua lähettää sitä sähköpostilla/sinulla ei ole sähköpostia, pyydä jotakuta kaveriasi jolla on blogi laittamaan se hänen blogiinsa sinun nimesi kanssa :)
Kilpailu päättyy 1. heinäkuuta klo 16:00, joten teillä on lähes kuukausi aikaa tehdä nähtäväkseni mahtava Panda! Kilpailu päättyy niin myöhään, koska menen koulun loputtua seuraavana päivänä viikoksi suomalaisten kavereitteni kanssa lomalle, enkä luultavasti pysty postaamaan. Enkä haluakaan kovin paljoa, onhan minulla mahdollisuus viettää aikaa ystäväni kanssa!

Palkinnoksi kunniamaininta ja ehkäpä jotain pientä... ;) Yllätys saa odottaa aikaansa!

Jos on kysymyksiä, niin kysy kommenteissa!

Ciao,


P.S. Blogini uudistuu lähiaikoina kesäisemmäksi ;)

13 kommenttia:

  1. Toukokuuta? :o Toukokuuhan on mennyt jo! Seuraava kuu on jo Heinäkuu! :O

    VastaaPoista
  2. Sry! Vaihdoin sen nyt heinäkuuksi ;)

    VastaaPoista
  3. Google kuvahaun kautta itteni tänne löysin, jotenkin mystisesti kylläkin.
    Miten teillä Pandoilla muuten nykyään menee? Ikävää, että sul ei oo viel kesäloma alkanu. Muuten (piilomainontavaroitus) minun nykypäivän kuulumiset voi tarkistaa täältä: http://elama-hatsunena.blogspot.com/

    Jos jotkut vielä minut muistavat: Hatsu ~
    p.s: olen vakavissani harkinnut tulemista Panfuun kesäloman ajaksi, koska nyt ei ainakaan minulla ole koulua.

    VastaaPoista
  4. Jee Hatsu! Luin just sun blogia tänään, siis sitä enkunkielistä, en ainakaan mä ole unohtanu!!!

    VastaaPoista
  5. Moi Negrita! ;))
    Juu, aion osallistua, mutta en oo saanu kuvaa vielä tehtyä, joten ei oo vielä linkkiä =D Niin kysyisin sinulta sitä, että milloin teet sen Gimp sivun tänne? Kun sanoit tuolla "Kysy mitä vaan!" Sivulla Baletille, että oot tekemässä sellasta! :D

    ~Musi~

    VastaaPoista
  6. juu laitan suraavanaan blogitekstiin sen kuvan

    VastaaPoista
  7. Osallstun! Kuva on aika huono yksin kertainen ja haluiaisin olla isona kauppatäti tai kioskin pitäjä! Tässä kuvan osote:http://1.bp.blogspot.com/-6gcJ1DyBitI/TfT-bst4g7I/AAAAAAAAARY/8FkPvpeYeV4/s1600/Negritan+kisa+valmkis.bmp

    VastaaPoista
  8. Kiitos kovasti, Hevostytsy!
    Ok. Listalla on Cesilia, joka laittaa seuraavaan blogipostaukseen kuvansa, Sasse ja Musi, jotka aikovat osallistua, sekä tietysti Hevostytsy ;)

    VastaaPoista
  9. negrita,missä olet ollut??en ole löytänyt sinua vaikka oon ettiny varmaan kuukaue!

    VastaaPoista
  10. Mikä on ensi kisa?:D

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg