tiistai 19. huhtikuuta 2011

Comeback 2

Moi!

Täällä taas! Koska täällä Italiassa on koko viikko lomaa, en näe kavereita, ja voin paremmin ;) Mutta aina kun kuuntelen biisiä Complicated, mua itkettää... ja taas kun kuuntelen biisiä Who Says? (Selena Gomez) minua hymyilyttää ja kapinoittaa. Lähetin sen viestin kaverillenikin :D

Mutta tarpeeksi minusta. Panfuun (kuten kaikki tiedättekin) on saapunut sirkus! Fail... aika huonosti meni. Aiotteko osallistua siihen videokisaan? Mä en tiedä.

Ajattelin ottaa Jadesta mallia ja perustaa muoti-lifestyle-blogin. Älä nyt kauheasti hiilly, Jade! Jos se sua haittaa, niin ei mun tarvitse. Ja kyllä, päähäni on pälkähtänyt ajatus "Kuka tätä lukee?", mutta aion pitää blogiani itseni takia. Ja tietysti, ovat lukijatkin enemmän kuin tervetulleita!

Tämä nyt oli tällainen tiedotuspostaus. Uusi sivu, Kysy mitä vaan, on tullut. Taidan poistaa tarinan blogista, ja aloittaa uuden... on jo suunnitelmat valmiina! Mutta tallennan tarinan jonnekkin koneelle, ja jos haluatte sen takaisin, niin saatte kyllä. Voin myös pitää sen täällä blogissa, mutta en päivitä niin usein... no, en tiedä! Poistan sen toistaiseksi, aloitan uuden.
Ciao,
Neg

1 kommentti:

  1. Pöhkö, älä poista sitä!!! Mut, hiillyn kauheesti kun perustat muotiblogin... >:( No ei. Perusta vaan. Mut se lifestyle ois ehkä sun juttu enemmän ku joku muotiblogi... Mut tee niinku haluut. =) (sinäsenkinilkeäpikkumatkijalurjus) Ja mä taas itken aina ku kuulen Who says. En tiiä onko näin :') vai näin :'( Mut sama se. Ja jos haluut itkee, niin kuuntele myös Demi Lovaton Don't forget tai Jenni Vartiaisen Missä muruseni on? Muttamutta, nyt, moikka, ja pärjäile!

    ♥:lla, Jade

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg