perjantai 8. huhtikuuta 2011

Liikuntaa ja puumajoja

Moikka!

Panfussa tapahtuu vaikka ja mitä, mutta ensin omat asiani. Kuinka moni teistä on yksi niistä liikunnan staroista? Kuinka moni taas niistä keskiverroista? Jos tunnistatte itsennne jommastakummasta, ette voi tietää miltä minusta tuntuu juuri nyt. Harmittaa, ärsyttää, suututtaa ja surettaa. Ärähdin Jadellekin, jota en taatusti ennen ole Panfussa tehnyt, ärähtänyt kenellekään.

Liikunnassa pelattiin käsipalloa. Meillä oli sijainen, ja hän valitsi kaksi tyyppiä, jotka kokosivat itselleen joukkueet. Hän sanoi tasan näin: "You two, try and get the best players for your teams." Eli niille jotka eivät ymmärtäneet, hän sanoi siis: "Te kaksi, yrittäkää hankkia parhaat pelaajat joukkueillenne."

No jaa, sitten se alkoi. Parhaimmat otettiin ensimmäiseksi, mutta en odottanutkaan olevani niitten joukossa. Joukko väheni. Kaverinikin lähti vierestäni. Lopulta jäljellä olivat enään minä ja eräs luokkakaverini. Me menimme sitten samaan joukkueeseen, jolla oli vuoro, eikä meitä edes valittu. Hieman ärsyttää koko touhu. Eikö se opettaja TAJUA, miltä tuntuu olla viimeinen, ja tietää, että muut ajattelevat että on kaikkein huonoin? Ja totta kai, olin siis puolustuksessa koko ajan, kukaan ei syöttänyt eikä antanut tehdä mitään. Olin HIEMAN tylsistynyt. Varasin sitten itselleni maalivahdinvuoron, sillä eräs opettaja, joka samalla oli myös tyttöjen jalkapallokerhon vetäjä, oli kehunut maalivahtitaitojani hyviksi. Ja sitten, totta kai, kun maalissa oleva oli kyllästynyt ja oli minun vuoroni, esiin saapasteli joku toinen ja otti maalin. Aargh.

Mutta en ollut ainoa, jota kohdeltiin näin. Luokallani on eräs poika, joka valittiin kolmanneksi viimeisenä (eli siis minä ja se toinen tyttö, sitä edellinen, ja sitten se poika) vastakkaiseen joukkueeseen, eikä hänellekään syötetty. Näin erään todella epäreilun tilanteen. He olivat siis hyökkäyksessä, ja sivussa oli poika, jolla oli pallo. Tämä poika, olkoon vaikka N, N oli täydellisessa maalintekoopaikassa eikä kukaan estänyt häntä ottamasta palloa. Mutta pallonhaltija syötti pallon toiseen nurkkaan kaverilleni, ja kaveri yritti sieltä tehdä maalia! Sanoin tämän N:lle, sillä se oli niin epäreilua, että halusin... no... en tiedä mitä halusin. En myöskään epäillyt, etteikö minua olisi kohdeltu N:n tilalla samoin.

Ja myöhemmin N teki kunniakkaan maalin!!

No jaa, riittää omista ongelmistani. Nyt siis Panfusta.

Manny oli Ellan ja Maxin kanssa kunnostamassa majaani!! Tätä he näyttivät:


Hehee, olivat Max ja Ella aika noloina kun tupsahdin paikalle... mutta valmis maja oli joka tapauksessa hieno!!





Niin.... Ja sitten tapasin Jaden, Niken, Loven, Nupun ja Sassen. Kadotin ikävä kyllä kuvan...

Ja Panfuun on tullut historioitsija nimeltä Hamelot! Tässä vielä kuva:


Ei kai tässä muuta. Toivottavasti jaksoitte lukea loppuun!

Ciao,
Neg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg