lauantai 2. huhtikuuta 2011

Toinen tehtävä

Heippa!

Äänestysaika on päättynyt!

Ja tällä kertaa kisasta tippuu Maikku... olen pahoillani. Mutta älä lannistu, sillä sinun ja muitten tippuneitten kesken arvotaan yksi ylläripalkinto!

Ja tehtävän voittaja on Lovelynatalia! Ikävä kyllä vähäisen osallistujamäärän vuoksi et saa koskemattomuutta, sillä se ei olisi reilua muita kohtaan. 

Toinen tehtävä julistetaan tässä ja nyt.

Sinun täytyy suunnitella uusi tehtävä Panfuun. Tällä kertaa mielikuvitusta rajoitetaan muutamalla säännöllä. Tehtävässäsi käytössä ovat vain jo Panfussa olevat paikat, ja joihin ei tarvitse suorittaa tiettyä tehtävää että sinne pääsee (esim. saari, merirosvobaarin kellari ja Kitkeriö ovat kiellettyjä), ja lisäksi edellisessä tehtävässä suunnittelemasi paikka. Lisäksi tehtävässä ovat käytössä seuraavat esineet:
- Kirja, jonka sisällön saat itse päättää
- Snorkkeli
- Paketillinen kyniä
- Suklaarasia
- Kaksi itse valitsemaasi esinettä.
- Valitsemasi palkinto/palkinnot tehtävän suorittamisesta

Vähintään kahden minun määräämäni esineen täytyy löytyä tehtävästä. Lisäksi tehtävä saa kestää max. viisi päivää, voi myös siis olla vähemmänkin. Tehtävässä saa olla rajaton määrä henkilöitä, uusia tai vanhoja.

Koska tämä selitys on nyt kamalan sekava, annan esimerkin.

Olin ensimmäiseen haasteeseen suunnitellut hotellin. Päätän tehdä kahden päivän pituisen tehtävän. Hotellin tiskiltä löytyy kirja, jonka sisällä on yksi lause. "Arn herkem fksols nemmah giudte." Kirja pitää viedä rannalla odottelevalle kääntäjälle. Kääntäjä ei kuitenkaan suostu heti kääntämään lausetta suomeksi, vaan vaatii palkaksi suklaarasian. Suklaarasia löytyy jäätelöbaarin tiskiltä. Jäätelönmyyjä haluaa suklaarasiasta vastineeksi uudet aurinkolasit. Ne löytyvät uimalan kioskista. Annat ne jäätelönmyyjälle ja viet suklaarasian kääntäjälle. Kääntäjä tarvitsee aikaa yön yli ratkaistakseen viestin. 
ODOTA SEURAAVAAN PÄIVÄÄN!! 
Mene takaisin rannalle kääntäjän luo. Kääntäjä kertoo sinulle että viesti tarkoittaa "Kirjasto, alimmainen punainen." Menet kirjastoon ja löydät sieltä kirjapinon. Klikkaat alimmaista, punaista kirjaa. Sieltä tupsahtaa henki, joka kiittää sinua vapauttamisestaan omalla kielellään. Käyt pikaisesti kääntäjällä kääntämässä sen ja saat tietää sen merkityksen. Menet takaisin hengen luo ja hän antaa sinulle taikalampun, jolla saat valitsemasi woobyn, bollyn tai pokopetsin vaikket olisikaan kultapanda.

Tuossa esimerkkitehtävässä käytin siis Panfun paikoista rantaa, jäätelöbaaria sekä kioskia. Edellisen tehtävän luomukseni oli hotelli, ja käytin sitäkin. Määrätyistä esineistä käytin kahta, kirjaa ja suklaarasiaa. Käytin myös kahta itse keksimääni esinettä, aurinkolaseja ja kirjapinoa. Tehtävä kesti kaksi päivää. Palkinnoksi annoin taikalampun. Käytin kolmea uutta henkilöä.

Ymmärsittekö? Jos ette, niin ilmoittakaa, ja voin selittää uudelleen.

Ciao,
Neg

1 kommentti:

  1. Ymmärsin :D Muttamutta, mähän taisin tippua pelistä pois... No, ei se mitään, aina ei voi voittaa =)

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg