tiistai 26. huhtikuuta 2011

Hatsun jäähyväisbileet

Moikka!

Eilen kävin muutaman kerran Panfussa. Kävin viettämässä Hatsun jäähyväibileitä.. hän loppaa Panfun henkilökohtaisista syistä.Täällä olimme:


Siellä oli Lili, Pikkusiili, Hatsu, Ria, Love, Vekku, Pandaliini ja Nita. Oli siellä Iigorkin, mutta hän joutui lähtemään. Otin sitten vielä yksittäisiä kuvia.

Minä ja Pandaliini.

Minä ja uudet kuukauden bloggarit, Siili ja Lili.

Minä ja Hatsu, jonka jouduimme hyvästelemään...

Eräs minun tyypillinen sekoiluchattini.

Siirryimme Lilin majaan Hatsun jäähyväisbileisiin. Pistimme Heroa soimaan. Tässä vaiheessa joukkon oli liittynyt Gary, Kukkakaali ja Vaavi. Montakos bloggaria tuossa on? Odotas kun lasken... 6, ja yksi entinen. Ja kolme kuukauden bloggaria :) Siili, Lili ja Love. Olisipa siinä vielä Iigor... en ole vielä kertaakaan muuten törmännyt bloggarikokukseen. No jaa.

Kilpailuun osallistujat: postaan pian toisen postauksen, jossa on seuraavan tehtävän ohjeet!

Ciao,

P.S. Hatsu perusti uuden blogin, Writing From Finland! Blogi on englanniksi, kylläkin. Eikä se ole siis Panfu-blogi. Mutta Hatsu siis jatkaa bloggauksen tiellä yhä!

1 kommentti:

  1. Miul o muuten ihan suomenkielinenki blogi, Hatsunen elämä, että jos nykypäivän kuulumiseni kiinnostavat, suunnistakaa sinne.
    http://elama-hatsunena.blogspot.com/

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg