perjantai 8. heinäkuuta 2011

Sadas postaus - Panfu Yearbook 2011!

Moikka!

Tämä on blogini sadas julkaistu postaus, joten päätin kehitellä jotain erikoista, ja pienen pähkäilyn jälkeen koko idea oli täydellisenä päässäni....


Nytten se kesäloma on mullakin alkanut, vihoviimein :) Todistus oli hyvä. Käänsin kirjaimet numeroiksi, ja pyöristin sitten esim. kymppi ja kymppi miikka ovat kymppejä ja niin poispäin. Sain sitten kokoon raavittua seitsemän kymppiä ja neljä ysiä ;) Ihan hyvä todistus :D Mutta nyt, varsinaiseen asiaan. Meidän koulussa jaetaan joka vuosi vuosikirja (yearbook) jossa on kertaus vuoden varrella sattuneista tapahtumista ja kuvia, oppilaitten muistoja ja sivu esim. liikunnalle, musiikille yms. Nyt aion raapia kokoon oman vuosikirjani, Panfu Yearbook 2011!


Mutta siihen tarvitsen teidän lukijoitten apua. Moni teistä on harmitellut kun  ei ehtinyt osallistua piirroskilpailuun, joten osallistukaa sitten tähän! Laittakaa kommentteihin ehdotuksia ja kirjoittakaa oma tämän vuoden Panfu-muistonne tai kirjoittakaa mikä oli parasta ja huonointa tänä vuonna. Laittakaa myös "annan luvan käyttää kuvia blogistani" jos haluatte kaverikuvianne tähän kirjaan. Kirjan sisältö tulee olemaan suunnilleen tämmöinen:

Sivu 1: Tervehdys & piirroksia
Sivu 2: Nimmareita
Sivu 3&4: Max, Ella ja Kamaria
Sivu 5&6: KKB 2011 ja asiaa blogeista
Sivu 7&8 : Muistoja, kuvia ja muuta
Sivu 9: Hyvästejä lopettaneille bloggareille
Sivu 10: Loppukirjoitus & piirroksia

Otan vapauden käyttää kaikkia teidän Pandojen piirtämiä kilpailuosallistumisia Maxin ja Ellan blogiin. Jos ette halua minun käyttävän niitä, ilmoittakaa erikseen. Lisäksi jokainen Panda joka avustaa tämän kirjan tekemisessä saa nimensä sivulle Nimmareita, sekä tietysti oman muistonsa jälkeen, esim. "Hauskinta oli kun Pokopetsit esiintyvät sirkuksessa :)" (Negrita). Joka sivun alareunaan tulee myös kiitokset niille, joiden kuvia olen käyttänyt kyseisellä sivulla. Kaikki mukaan, myös ne jotka eivät viimeksi ehtineet osallistua kilpailuun!!

Ciao,



12 kommenttia:

  1. annan luvan käyttää kuvia blogistani (panfublogistanikoskaenjaksakirjutuuulosolensasse)
    Mun muisto panfusta on se kun Ella mainitsi mut niiden blogissa (http://blog.panfu.fi/2010/05/20/piknik-kuvia-ellan-kamerasta/) ja kun oli se kiva piknik päivä! Ja sitten kun sain yksityisen haastattelun Maxin kanssa. Se oli tosi hienoa! Terkut siis kaikille söpönassuille!

    VastaaPoista
  2. http://sassenbloggaukset.blogit.fi/

    VastaaPoista
  3. Mäkin autan! Mahtava idea! Saat käyttää kuvia munki blogista. :) Paitsi mitään mitä löytyy kuvasivulta. (Tilaukset ja kisaosallistumiset.) ;) Musta parasta menneenä vuonna oli, kun sain viimein syksyllä tehdä oman blogin! Se oli mahtavaa, kun olin halunnut sellaista jo ainakin kuukauden. Ja se vielä palkittiinkin... :D Tapahtumista mä muistan erityisesti Krucion vieraliluja! Niistä kun aina sai vaattreita ja tavaroita palkinnoksi auttamisesta. :)) Musta ikävintä oli, kun blogeissa alkoi ilmentyä kiusallisia anonyymikommia ja mustamaalauksia. :( Toivon sydämesäni, että se saataisiin loppumaan. <3 Ja terkkuja kaikille ihanille Pandoille!

    VastaaPoista
  4. Ihana idea tuo kirja!Mäkin haluaisin auttaa...
    Valittettavasti blogia ei vielä ole joten ei kuviakaan.

    Panfussa parhaita hetkiä ovat olleet jutusteluhetket kamujen kanssa ja Krucion vierailut ovat jääneet mieleen.Oon halunnu nähdä Ellan tai Maxin Panfussa, mutta onnistun aina olemaan väärällä hetkellä paikalla:(

    VastaaPoista
  5. Hyvä keksintö! No mun blogista saat käyttää kuvia(sielä e paljoo oikeen oo mut silti jotain)


    Ja parhaita hetkiä Panfussa on ollut kun ollaan kokoonnuttu kamujen kanssa ja pietty hyvää meinikiä!

    VastaaPoista
  6. Moii! Haluan auttaa, mun blogista saat käyttää kuvia, mutta ei niitä siellä paljon olekaan :)

    Kitkeriön ja Evronin tapaus on jäänyt erityisesti mieleen, mutta kaikki illat jotka vietän ihanien kamujeni kanssa Panfussa, jäävät nekin mieleen ♥
    Huonoin muisto... no, sitä ei vielä onneksi olekaan, mutta jos se on tulossa, se on se, että paras kamauni loppaisi Panfun. Joten Tillervo, jos luet tätä, pyydän, älä loppaa Panfua, älä ennen kuin mullakin on voimat hiipumassa. Kiitos.

    Ps. Sori tästä tuli vähän tälläinen pyytelykommentti, mutta ie se kai haittaa :)

    VastaaPoista
  7. On blogi ja saat käytää kuvia minusta...xD

    Ja Neg, tää on tosi muakva ja hienosti keksitty juttu! Ja terveiset Anskumurulle!
    Askumuru, kiitos, kun oli kanssamme. Opin sinmulta paljon. Katsoin sinulta kuinka otetan kuva, tehdään blogi ja kaikkea muuta. Olit hyvä ystävä ja esikuva minulle.

    Neg, onko toi hyvö. Pliis, kommaa!

    VastaaPoista
  8. Oli hyvä :)
    Sori kauheesti, en ehdi tehdä sitä sun "logoa" luultavasti ennen syksyä... kokeilen nyt kuitenkin!!

    VastaaPoista
  9. mun blogist saa käyttää kuvii

    VastaaPoista
  10. Öyy... mul ei oo blogii. Mut! Musta oli hienoa, kun joulussa täällä oli iglu! :lol:

    VastaaPoista
  11. Mäki tykkäsin iglusta!

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg