tiistai 5. heinäkuuta 2011

Voittajat!

Moikka!

Musi kyseli niitä kilpailun voittajia jo, ja tuli mieleeni että "joko senkin aika on?" Nimittäin olen todella pettynyt teidän aktiivisuuteenne blogissani :( Kuukausi aikaa, ja sain KOLME osallistumista. Herätys lukijat nyt!! Vähän aktiivisuutta! Vain yksi (Tille) on mukana graffitiseinällä (sori kun en ole ehtinyt lisätä sua...). Mutta asiaan. Isot kiitokset Cesilialle, Hevostytsylle ja Musille <3




 Ensimmäiseksi on Cesilian panda. Valitettavasti pandasi hylättiin, koska olisin nimenomaan halunnut itsepiirrettyjä pandoja, ja tämä löytyi helposti Googlesta :( Kiitos kuitenkin.

 Hevostytsyn unelma-ammatti olisi kioskinpitäjä :) Hän on piirtänyt itselleen suloisen kioski-univormun.

Musin unelma-ammatti on Panfun työntekijä, kuten kuvassa lukee. Hän on taiteillut itselleen myös hienon paidan jossa lukee "Musi".

Kaikki olivat hienoja, mutta voittaja oli vain pakko valita :) Ja harkinnan jälkeen päädyin Musin hienoon piirrokseen! Musi on selvästi käyttänyt tähän aikaa ja taitojansa oikein kunnolla, ja lopputulos on oikein söde!! Hieno varjostuskin on muistettu lisätä ;)

Musi, palkinnonjako tapahtuu muutaman päivän päästä, kunhan... No, yllätykset pysyköön yhä yllätyksinä :)

Ciao,


7 kommenttia:

  1. Voi sun seitsemän! En ehtinyt osallistua... :( Yritän ensi kerralla olla vähän nopeampi... :)

    VastaaPoista
  2. Voitko tehä jonkun toisenki piirtokisan lähiaikoina yritän osallistua ;D! Sun kisat on tosi hauskoi mut en ehi osallistua :(

    VastaaPoista
  3. Ohoh, mää voitin? :D ;o En ois osannu arvata. ;D
    Ja rupesin tätä fonttia katsomaan tarkemmin, ja huomasin että sehän on sama kun mulla! C: Oon aiemminki kattonu samaa, mutta oon aino toennu että tää ei kyl oo sama, mut saman tapanen... ;P

    ~Musi~

    VastaaPoista
  4. Ja minä tässä taas xD
    Tuli uutta asiaa, niin että miten siihen gafiitti seinään voi saada itsensä? ;) Tarkoitan että miten siihen voi osallistua? xP

    ~Musi~

    VastaaPoista
  5. Tille: Ei voi mitään, seuraavalla kerralla sitten ;)
    Vaavi: Enpä tiedä, tuskin. Ehkä joku toinen kisa, eri aiheella :D Mutta katotaan nyt että miten sujuu.
    Musi: Oho, en huomannukkaan! :D Eikös Tillelläkin ollut joskus joku tämmönen fontti? Ja siihen graffitiseinään kunhan sanot että olet kuullut/kokenut Panfun blogeissa kiusaamista (tiedän että olet, mutta voit silti vain sanoa) niin liitän sut tohon. Nyt siinä on jo Tille ja Chuchu on tulossa :)

    VastaaPoista
  6. Neg, toivoisin ylistä. Toivon et siinä lukis sinisellä Vilma-leidin Panfu-blogi ja sit siin olis tyttöpanda joka sanoo: Kommaisitko tai lukisitko? Ja sit siinä olis jotai woobyja.. Muuten ihan sama! Toivottavasti voit tehdä tän.

    Vilma-leidi

    VastaaPoista
  7. Mä haluan panfu-nimeni graffiti seinään. En oo panfussa Vimpsouuuu... vaan viltsupanda2003. O, muutankin nimen!



    -(Uusi nimeni) Viltsu

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg