torstai 31. maaliskuuta 2011

Synttärit ja lisää päiväkirjaa

Moips!!

Kuten kaikki varmaan tiedättekin, mulla oli eilen syndet!! Huraa!! Otin kuvan majastani, siellä oli Lili, Jakster, Juuso, Tony76, V100 ja Lovelynatalia. (Anteeksi, unohdin taas aikaerot joten tulin tunnin myöhässä :D)

Otin kuvan majastani:



Ihanat ystäväni!!

No jaa, päiväkirjaa kai pitäisi jatkaa.

Torstai, 24 maaliskuuta

  Aamiaisen jälkeen (lisää donitseja :D) oli kahden tunnin harjoitukset, vartin tauko, ja toiset kahen tunnin harkat. Lounaan jälkeen lähdimme maatilalle. Ensin pelasimme "munahaastetta". Ihmeteltiin siinä jonkun aikaa, koska ohjaaja ei puhunut englantia, kunnes joku Madridin koulusta käänsi. Meidän piti järjestäytyä pareihin. Toinen sai munan (jotka haisi muuten pahalta, varmaan vanhoja) ja sitten sitä piti heitellä parille. Aina joka heiton jälkeen piti ottaa askel taaksepäin. Ensimmäiset meni ihan hyvin, sitten alkoi munia hajota. Oli hauskaa, joka tapauksessa. Sen jälkeen jahdattiin kanaa ja ratsastettiin aaseilla.
  Pojat ratsasti ensin. Katsomossa oli hauskaa, kun harmaa aasi voitti joka kilpailun kunnes nallekarhusilmänaapurimme kiipesi sen selkään. Aasit lähtivät ravaamaan ihan normaalisti, ja sitten harmaa alkoi mennä matovauhtia. Siellä sitten naapuri istui selässä haukotellen ja nyökytellen (en osaa selittää). Ja sen jälkeen harmaa voitti taas kaiken. Hauskaa oli... tyttöjen ratsastuksessa ei taas tapahtunut mitään merkittävää...
  Sen jälkeen kaikki saivat ratsastaa mekaanisella sonnilla. Pysyin kyydissä ruhtinaalliset kahdeksan sekuntia... no joo, oli vähän hankalaa!! Sitten kävin tervehtimässä hevosia. Muuten aivan ihania, mutta yhden oriin... no.... joo, kumminkin, ei nyt mennä yksityiskohtiin. Ette halua kuulla, uskokaa pois.
  Ei kai siinä muuta tapahtunut. Illallinen, normi, harkat, normit, nukkumaanmeno, paria koputusta lukuunottamatta normi. Ai niin, ja Nad nyrjäytti sormensa sonnin selässä, ja sitä sitten pideltiin jäälasissa koko ilta.

Hetkinen... yritin juuri ladata kuvia noin sata vuotta muistikortiltani. Ehken kumminkaan tänään yritä. Väsynyt...

Neg

6 kommenttia:

  1. hei♥

    Milloin olet tehnyt yläkuva kisani ylä kuvan se päivä meni jo ja missä se viipyy olen ootanut sua en oo vielä jakanut ylä kuva kisan palkintoja kun et oo antanut kuvaa eli siis joudumme oottaa kauemmin.♥

    -♥Pandailo♥-

    VastaaPoista
  2. moi pamdailo!! se on melkein valmis!! Pientä hienosäätöä vielä...

    VastaaPoista
  3. Moi neg!Käythän katsomassa Panfu Amazing racen ekan tehtävän joka tuli jo maanantaina,et ehkä huomannu?Aikaa on vielä tänään ja huomenna!

    VastaaPoista
  4. Palkintojen jako alkaa nyt haastateluja kaikille .Pistän sinut kummiskin kolmaneksi.

    VastaaPoista
  5. Hei PPP-liiton jäsen! Olen päättänyt tehdä Panfuun oman matkaoppaan! Siksi pyydänkin kaikkia liittolaisia auttamaan kirjan teossa. Kirjaan tulisi jokaisesta Panfun paikasta pieni tietoisku, kuten esimerkiksi näin:

    Pelit: ---
    Miten kiivetään: ---
    Erityistä/hyvä tietää: ---

    Sinne tulisi myös kaikenlaista muuta infoa esimerkiksi vaikka kuka on Carl Caruso yms. Ja lisäksi toivotaan PALJON leikki- ja peli-ideoita, mitä kaikkea majoissa voidaan puuhata. Ja tietenkin ideoita, kuinka toisia voi auttaa.

    Tietysti teiltä olisi hyvä saada ideoita muihinkin tärkeisiin kysymyksiin ja vastauksiin, joten käykäähän kommailemassa Tillervon blogiin, niin saadaan kirjaan materiaalia, ennen kuin sitä aletaan työstää ja nitoa kasaan! Jokainen kommentin lähettäjä saa nimensä kirjaan, tottakai!

    Terveisin Alisa

    VastaaPoista
  6. ok hyvää,syntymä-päivää

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg