maanantai 28. maaliskuuta 2011

Comeback!

Heipatihei ja täällä taas!    

Tässä ovat ensimmäisen tehtävän osallistumiset:    

#1. Mun keksimäpaikka on elokuvateatteri. Siellä esitetään PAnfu aiheisia elokuvia, esim. Joonkun pandan, esim. KataOmg elokuvia. Siellä on myös pieni kenttä pienille pandoille:D
   Lovelynatalia    

#2. Elikkäs ideani olisi leikkipuisto pikkupandoille. Siellä olisi sininen liukumäki, hyrrä, keinut sekä hiekkalaatikko. Leikkipuiston reunalla toimii kesäisin jäätelökioski. Se on San FranPanfun laidalla.   

Maikku    

#3. Paikka:Poliisiasema/vankila   Kuvaus:Tänne viedään kaikki Panfun rosvot.Myös tuhmat pandat,jotka on bannattu 10 kertaa HYVÄSTÄ syystä.Tuhmat pandat ovat vankilassa viikon,tai pidempään,riippuen bannausten määrästä ja laadusta.Rosvot saattavat saada elinikäisen.Paikka sijaitsee eräällä erisellä saarella,vangit kuljetaan veneellä.Paikka on musta,ja oven yläpuolella on kuva pandasta,jolla on yllään on mustaraitainen puku.Samassa rakennuksessa sijaitsee myös poliisiasema.Poliisiasemalla on aina donitseja;).Poliisiasemalla on tietysti etsintäkuulutettujen nimet.   
 Baletti        

#4. Uusi paikka panfuun olisi ehdottomasti huvipuisto. Siellä voisi olla kummituslinna, karuselli, iiiso liukumäki, keinukaruselli, vuoristoratoja, ja niihin kaikkiin pääsisi. Sieltä voisi saada myös popcornia, jäätelöä, hattaraa, juomia ja karkkia. ♥♥♥   
Uni    

Ja arvosteluita: 

Love 
+ hieno idea, yksilöllinen 
- hankala toteuttaa  

Maikku 
+ sopii hyvin Panfun ympäristöön, hienot suunnitelmat
- hiukan tavallinen  

Balettipanda 
+ taas originaali idea, tarkka kuvaus ja mahdollinen
-  tietäisi paljon lisää työtä Panfu-tiimille 

Uni  
+ ihana ja hauska ajatus 
- veisi paljon aikaa ja tilaa  

No niin. Voi ei. Nyt pitäisi sitten päättää kuka tippuu....  Hmm...  HMMMM....  Ähh, niin älyttömän hankalaa!!   En jaksa enkä pysty päättämään. Laitan kyselyn sivupalkkiin pariksi päiväksi, ja jos on liian vähän ääniä tai tasapeli, niin ratkaisen. Korjaan, pakotan itseni ratkaisemaan :) 

Huomenna kirjoitan Espanjanmatkastani! Paljoa kuvia ei tule olemaan. Kun kuorokuvat tulevat, laitan ne tänne blogiin. Voin äänittää lauluamme yms, kun saamme DVD:n!  

Paljastan matkastani hiukan:    
Breakdancing 
Disco 
HARJOITUKSIA!!! 
Kavereita 
Kana 
Härkä 
Hulluutta 
<3... 

JA PALJON MUUTA!!!

Neg

5 kommenttia:

  1. Moii! Sä olit siinä mun sisassa 3 ja saat palkinnoksi: 100 pk (pandakolikkoa) ja kuvan mun blogiin. Joten, millon ois hyvä päivä tavata Panfussa ja mä antasin sulle ne kolikot?

    VastaaPoista
  2. Sun on varmasti hankalaa päättää :) Ja juups, mun idea OLI tavanomainen & suunniteltu... Tää johtui siitä, että osallistuminen jäi vähän viime tippaan... ( Oikeastaan PALJON viime tippaan, vikan vastauspäivän iltaan, jos oikein
    muistan... )

    VastaaPoista
  3. Hehheh... Anzu, mulla on huomenna ne bileet (rullaa alaspäin) , niin kävisikö siellä?

    VastaaPoista
  4. Joo... Kattelen et millon ne on...

    VastaaPoista
  5. Öö... En löytäny sitä tekstii.

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg