maanantai 14. maaliskuuta 2011

Ensimmäinen tehtävä

Heippa ja hyvää iltaa!

Tänään julistan siis ensimmäisen tehtävän. Koska kilpailussa on vain viisi osallistujaa, neljä jos Sasse päätät sittenkin lopata, hyväksyn myöhäisosallistujat. Tämä tehtävä pitää siis täyttää ensi maanantaihin mennessä, eli voitte täyttää sen vaikkette vielä olekaan osallistuneet. Mutta muistakaa, jos osallistutte, tehtävä täytyy, on siis pakko, vaikka miten huonosti, täyttää. Tämä on reiluuden nimissä, sillä ei ole reilua jos tipahtaa koska ei ole täyttänyt tehtävää ja päinvastoin. Eli kunhan lähetätte maanantaihin mennessä vastauksen minulle, niin voilá! olette mukana.

Tähänastiset osallistujat (muistakaa numeronne):

#1. Lovelynatalia
#2. Maikku
#3. Balettipanda
#4. Uni
#5. Sasse*


Muistakaa siis, että tehtävät vaikeutuvat loppua kohden, kun kilpailu tiukkenee. Maanantaina julkaistaan ensimmäinen pudotus. Teitä on nyt siis viisi lahjakasta kilpailijaa vielä viikon. Mutta älä vaivu epätoivoon, jos tipahdat -  muista, että muiden osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkinto tai kaksi! Älkää siis jättäkö tätä ainutlaatuista tilaisuutta väliin... minun vuokseni. Tehkää se minun vuokseni. Enkö muka ole aina ollut avulias, rehellinen ja kommentoiva lukija?

Ensimmäinen tehtävä on siis... uusi paikka Panfuun! Tehtävänne on keksiä Panfuun uusi paikka. Jos lamppu ei syty, voitte vaihtoehtoisesti uudistaa vanhaa. Voitte piirtää kuvan tai vain kuvailla paikkaa. Lähettäkää vastauksenne 21.03.2011 soitteeseen negrita.panfu@gmail.com tai julkaiskaa kommenteissa. Sillon on vaarana että joku varastaa ideanne!

Uups, pitää mennä nukkumaan. Heippa!

Neg

4 kommenttia:

  1. Hmm... Koitetaas jotain :D Hei muutes, lupaathan, että kun lähetän sen omalla s- postillani, ettet käytä sitä mihinkään yms?

    VastaaPoista
  2. Jep, mä en käytä sun sähköpostias mihinkään. Olen luottamuksen arvoinen.

    VastaaPoista
  3. Osallistunkin tähän tässä, koska unohdin kisan ja muistin vasta viime hetkessä :D

    Elikkäs ideani olisi leikkipuisto pikkupandoille. Siellä olisi sininen liukumäki, hyrrä, keinut sekä hiekkalaatikko. Leikkipuiston reunalla toimii kesäisin jäätelökioski. Se on San FranPanfun laidalla.

    //Pahoittelut tästä lyhyestä jutusta, en nyt ehtinyt viime tipassa keksiä parempaa...

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg