lauantai 12. maaliskuuta 2011

K.I.V.A. - apuliitto ja vähän muutakin

Moi!

Kuten ehkä huomasittekin, niin olen tehnyt uuden sivun, jonka nimi on K.I.V.A. -apuliitto. Kannattaa littyä, sillä apuliitto ei ole vain sanahelinää vaan siellä tapahtuu oikeastikin jotain! On mielenosoituksia, teemaviikkoja, tapahtumia, palkintoja yms. Kurkatkaapa sivulle!

Ja sitten, voitin Tillervon omakuvakisan! Olin tehnyt siihen toisen kuvan, mutta en saanut sitä koneelle joten Love lupasi lähettää tuon kuvan Tillervolle. Harmi, minusta se toinen oli vieläkin parempi... no jaa, kai tuokin oli hyvä kun kerran voitin! Hehheh...

Tässä siis voittajakuvani:



Tiesittekö te, että Max on unientulkitsija? Minä en ainakaan... ehkä hän on niinkuin Sibylla Punurmio, joka on puoskari. Tässä Sibylla Harry Potter - elokuvista:


Näyttääkin ihan puoskarilta. No, joka tapauksessa, kohta kilpailuun ei enää voi osallistua!! Elikkä siis, jos haluatte ottaa osaa ainutlaatuiseen kilpailuun (tällä hetkellä neljä osallistujaa), niin rullatkaa pari postausta alas ja löyudätte ohjeet! Pliis, pliis, PLIIS osallistukaa! Mäkin aina osallistun teidän! (Nytkin parhaillaan olen osallistumassa neljään eri kisaan: Unen blogissa, Unimurun blogissa, Xalian ja Iida10:n blogissa ja Pandailon blogissa), ja toivoisin juuri siksi että minä aina osallistun, että tekin osallistuisitte! Kaunis kiitos!

Neg

3 kommenttia:

  1. Ja ei sun tarvi aina laittaa kommenttia. Älä ota siitä itselles mitään velvollisuutta tai mitään, yks tai kaks kommenttia viikossa riittää.

    VastaaPoista

Ihanaa, kommentti! Ei varmaankaan taritse muistuttaa kommentointisäännöistä. Tänne huomautukset, kysymykset ja kisakommentit!
♥: Neg